Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 11/03/11

Stella Unika

Brugeromtale
Oprettet af: Henriette Danefeldt 11. mar 2011

Kære alle!
Af tilfældighedernes omveje i disse krisetider og via et fantastisk tilbud fra Det Økologiske Inspirationshus (www.byoko.dk) kan jeg nu præsentere min ynglingshobby.

Jeg hedder Henriette og har en uddannelse som sygeplejerske og Master i SundhedsIT samt en ubændig trang til projekter.

Jeg har en stor kærlighed til at shoppe og især forkærlighed for at være adoptionsbureau for lige den ting du kan komme til at eje. Jeg ser så mange fantastiske ting på mine ture i omegnen og i udlandet, som jeg simpelthen må købe og bortadoptere - gerne af den helt unikke slags, som man ikke kan få magen til. Det er mit instinkt der driver købet, og ofte sker det at, én i min omgangskreds lige står og mangler dén ting jeg slet ikke kunne se ræsonnementet for at købe, men som jeg bare måtte have!

Jeg handler med tøj, sko, smykker og diverse orginale genstande, oftest til kvinder, men vil prøve at finde noget til herrerne også. Jeg tilstræber rimelige priser og yder en god service.

Hvis der er noget du leder efter, er en jeg en haj til at finde det på nettet mod et mindre beløb for mit arbejde. Hos mig sikres du den allerbilligste pris for varen du eftersøger og jeg er hjemmevandt i Ebay, internethandler og toldregler. Dette tilbud ydes i det omfang jeg har tid og overskud til det.

Jeg håber du vil fornøje dig med siden, hvad enten du er på udkig efter en flirt eller ren forelskelse i et af mine "børn" :-)

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.