Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 19/09/12

Stella McCartney

  • Foto: GONZALO FUENTES Foto: GONZALO FUENTES
København fik i december 2012 sin første butik dedikeret udelukkende til Stella McCartneys delikate design.

Tøjmærket Stella McCartney er indbegrebet af underspillet luksus og minimalistisk, feminint design. Og mens det gennem flere år har været muligt at købe Stella McCartney i København, har byen først i december 2012 fået en butik udelukkende dedikeret til mærket. Den ligger lige over for Café Viktor.

»Vi vil gerne videregive den oplevelse, det giver, når man som kunde træder ind i en flagskibsbutik, hvor det fra A til Z er designerens DNA der træder frem,« siger Marise Østergaard, der er indehaver af den nye Stella McCartney-butik, der onsdag åbnede i Ny Østergade.

Hun fortæller, at den nye butik er indrettet helt i Stella McCartneys ånd.

»Butikken er 156 kvadratmeter stor, nærmest futuristisk i sit udtryk og har nogle helt fantastiske farver. Gulvet er for eksempel lagt i et organisk sildebensmønster af naturlige, røgede egetræsfarver, der spænder fra bleg bordeaux til rosa nuancer,« siger hun.

Der kommer fire nye kollektioner om året, og inden for disse kollektioner er der yderligere et antal leveringsvinduer, så der kommer nye varer i butikken løbende.

»Derfor er det ikke som i gamle dage, hvor der kom nye kollektioner sommer og vinter, og så gik man ellers og kedede sig lidt i mellemperioderne,« siger Marise Østergaard.

Læs også: Stella McCartney kommer til København

Hvad: Stella McCartney
Hvor: Ny Østergade 7, København K.
Hvornår: Mandag til torsdag kl. 10 til 18. Fredag 10 til 19. Lørdag 10 til 16.

Læs også: Kvinde - Her skal du shoppe i København K.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.