Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Solar Plexus

Solar Plexus

Studiestræde 43, kld.
1155 København K

Åbningstider

Man 8.00–19.00, tir 8.00–21.00, ons 8.00–19.00, tor 8.00–21.00, fre 8.15–20.00, lør 10.00–17.00, søn, 12:00-19:00

Kontakt

33 15 00 66
 

Butikstype

Skønhed og velvære

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Hos Solar Plexus i Studiestræde behøver man ikke at booke tid. Man kan bare droppe ind og vente på en af de mange wellness-behandlinger.

Solar Plexus deluxe, Heaven on Earth, Den Malaysiske Drøm og Ansigtets Mirakler hedder nogle af de behandlinger, man kan prøve hos Solar Plexus. Eller hvad med Himalaya salt peelinger, chokolademasker, sæbeskumsmassager, coconut dream fodbad og ansigtsmasker og massage med urtestempler?

Et stenkast fra Rådhuspladsen ligger et wellnesscenter, hvor de eksotiske navne står i kø for at komme i nærkontakt med din krop. Der er også mulighed for 'almindelig' effektiv massage, behandling for sportsskader, zoneterapi og ugentlige rygtræningshold.

Det er 3 1/2 år siden at Trine Christiansen startede sin klinik. Trine er både uddannet afspændingspædagog, zoneterapeut, kraniosakral terapeut og massør. Så hun kan det meste, og det hun ikke selv mestrer, kan en af de 23 ansatte i Solar Plexus med garanti tage sig af.

Klinikken er med i RAB - foreningen for Registrerede Alternative Behandlere, og alle behandlere har mininum 300 timers behandlinger bag sig.  

Solar Plexus ligger centralt i Studiestræde i det indre København, og man kan komme ind direkte fra gaden og springe på en af stedets "drop ind"-behandlinger, hvor tidsbestilling ikke er nødvendigt. Måske kommer man ikke til lige med det sammme, men man kan være sikker på at få den første ledige tid. Og hver dag benytter mellem 10 og 22 travle københavnere sig af drop ind-ordningen, fortæller Trine Christiansen.

"Og hvis man lige skal vente lidt, er der jo både Risteriet og Riccos kaffebar lige i nærheden. Eller man kan sidde her og drikke te og læse alle de nyeste magasiner," siger hun.

 
Brugeromtale
Oprettet af: Simon 23. mar 2013
Senest redigeret af Simon 23. mar 2013
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.