Føj til favoritter Del Send
Shopping | 09/01/13

Søstrene Grene er flyttet hjemmefra

  • Søstrene Grene lå før på Amagertorv 29, men er nu flyttet til den anden side af Strøget, hvor der tidligere lå en Matas-forretning. Foto: CARINA HECKSCHERSøstrene Grene lå før på Amagertorv 29, men er nu flyttet til den anden side af Strøget, hvor der tidligere lå en Matas-forretning. Foto: CARINA HECKSCHER
Lavpriskæden, der tidligere var ét af Strøgets faste pejlemærker, er flyttet til nye lokaler. Her kan du købe viskelædere, vingummibamser, skohorn og alt det andet, du heller ikke vidste, du lige stod og manglede.

Søstrene Grene er flyttet fra Amagertorv 29 til nye lokaler på den anden side af Strøget.

Den nye butik er fordelt på to etager, men i den vanlige Søstrene Grene-indretning, hvor der kun er én vej, man kan gå, og hvor man skal forbi hele butikkens udvalg af lærreder, stearinlys, olivenolie og legetøj, før man kommer til betalingskasserne. Herfra er der dog to udgange at vælge mellem: En trappe eller en brandmandsstang, som sender de mere vovemodige direkte ud af butikken.

Læs også:

Fordi forretningen er baseret på masseindkøb uden dikkedarer og på opkøb af containere med diverse varer af meget forskellig karakter, varierer sortimentet ofte. Søstrene Grene er desuden på det nærmeste det eneste sted i byen, hvor du kan købe ting, der ikke er spiselige, for under en krone stykket.

Eneste hage ved konceptet er, at de kaffekopper, du lige var begyndt at samle på, måske ikke er med i næste container. Så tænk over tilbuddene før de ryger i indkøbskurven, medmindre charmen ved dit service er, at delene er forskellige.

Hvad: Søstrene Grene
Hvor: Amagertorv 24, København K.
Hvornår: Mandag til torsdag fra klokken 10 til 18, fredag fra 10 til 19 og lørdag fra 10 til 16.