Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 19/05/09

So last season

So last season

Bragesgade 10C
2200 København N

Åbningstider

Hverdage kl. 12 - 18
Lørdage kl. 11 - 15

Kontakt

3535 6494
 

Diverse

AOK anbefaler

 

 

 

  • Foto: Sonny Munk Carlsen Foto: Sonny Munk Carlsen

So last season er navnet på en ny Soho-style butik beliggende på Nørrebro, og det er der en god grund til. Der sælges næsten udelukkende varer fra sidste sæson. Og det er mærkevarer, vi snakker om. Butikken ligger inde med konfektion fra mærker som Miu Miu, Dansk, Prada, Vivienne Westwood, Chloé, Noir og Cacharel. På sko- og taskefronten kan man vælge mellem designernavne som for eksempel Marc Jacobs, Dolce Gabbana, Stella McCartney og Fendi.

Så hvis du er ligeglad med, at modens tre måneder lange holdbarhedsdato er passeret, kan du bargain-shoppe til den store guldmedalje hos So last season, for priserne ligger mellem 50% og 80% af, hvad samme varer kostede sæsonen før i modebutikkerne i Indre By. 

So last Season er placeret på Nørrebro for ikke at ødelægge handlen for de butikker, som fører mærkevarerne inde i byen, og ved første besøg kan man godt tro, at man er kommet helt på afveje. Butikken ligger gemt inde i en baggård på Bragesgade, som er en sidegade til Nørrebrogade, og området ser lidt råt ud. Men inde bag murene hænger der stribevis af lækkerier på bøjlerne. 


 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.