Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 17/12/09

Smartbox

  • Den nye Smartbox på Købmagergade. Foto: PR-fotoDen nye Smartbox på Købmagergade. Foto: PR-foto
Verdens største kæde inden for oplevelsesgaver, åbner koncept-butik nummer to på Købmagergade.

Ølsmagning, wellness, kajaksejlads, mountainbiking. Er du træt af evig og altid at give eller få en bluse, der skal byttes eller den seneste nye bestseller-roman, så er godt nyt i det københavnske handelsliv.

Oplevelseskonceptet Smartbox åbner ny butik på Købmagergade og har dermed to butikker i København.

For dem som ikke ved det, er Smartbox navnet på et fransk koncept, hvor gavekort til oplevelser tages direkte ned fra hylderne og nemt og bekvemt foræres til en given modtager.

"Selv om gaveboxen også sælges i de fleste boghandlere, Magasin, ILLUM og på www.smartbox.dk, viser erfaringen, at Smartbox’ egne butikker supplerer med deres detailviden og kan give konkret vejledning og anbefaling blandt de mere end 500 oplevelser. Det er også stedet, hvor kunderne kan få hjælp til, hvordan de bestiller en specifik oplevelse ligesom de kan hente god inspiration både fra personalet men også via indretningen og storskærme, der serverer visuelle appetizers om luksuriøse weekend-ophold, grænseoverskridende rappelling, en romantisk middag eller hyggelig brunch," lyder konceptet.

 

Franske Smartbox startede i 2000 og er i dag verdensførende inden for oplevelsesgaver. Virksomheden findes i 13 europæiske lande samt USA, Canada, Brasilien, Japan og Australien. I 2008 solgte Smartbox for 2 mia. kr. på verdensplan. I løbet af 2010 vil der løbende komme nye temaer og nye oplevelser til.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.