Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/12/14

Skjalm P.

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Kælderen er et sandt mekka for køkkenkarle, der forlanger kvalitet og funktionalitet for pengene. Her er hundredvis af knive, skeer, rivejern, piskeris og spækbrætter. I stueetagen finder du indiske bomuldstoffer, flettede kurve og uldplaids.

Er du en af dem, der elsker at koge, brase og bage? Betyder det meget for dig, at maden præsenteres bedst muligt? Så er Skjalm P. ikke til at komme udenom. Kælderen er et sandt mekka for køkkenkarle, der forlanger kvalitet og funktionalitet for pengene. Her er hundredvis af knive, skeer, rivejern, piskeris, spækbrætter og en forfærdelig masse andet i træ og rustfrit stål.

Her er smukke opbevaringsdåser, Le Creuset støbejernsgryder og Eva Trio Gryder og fajance. Her er bageforme en masse, Pillivuyt og Wedgewood porcelæn, provencefade, Peugeotkværne mexikanske drikkeglas og urtepotter.

I stueetagen finder du en masse andre dejlige ting til hjemmet. Bl.a. et stort udvalg af indiske bomuldstoffer, som også bliver syet til pudebetræk (400 forskellige slags), kludetæpper, fede frottebadekåber, flettede kurve, uldplaids, forskellige opbevaringskasser og fyrfadslygter, foruden et mindre udvalg af antikviteter.

Ann Thomsen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.