Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 07/11/17

Sidste chance for at købe luksussager på Papirøen

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Der sælges ud af lækre sager i weekenden, når årets sidste Tradono-loppemarked rykker ind i Papirhallen. Her kan man finde lækkert tøj og accessories fra diverse bloggeres og kendtes gemmer til gode priser.

Mobil-appen Tradono afholder igen et af sine lækre fysiske loppemarkeder med masser af designervarer. Blandt de mange stande sælger flere bloggere, stylister og kendte ud af garderoberne. Her finder du bl.a. bloggerne Mie Quist, Tina Maria, Sandra Willer, Simone Tajmer, Katrine Krogh, Michael Schmidt, Frederikke Egel, Jeanette Friis Madsen og Charlotte Marburger, der har ryddet godt ud i gemmerne og sælger masser af tøj, sko og accessories.

Tradono Market byder denne dag på op mod 50 stande, som alle er udvalgte af Tradonos brugere, stilbevidste kvindere og modebloggere. Det betyder, at der er stor garanti for at finde masser af designervarer og lækre secondhandsager på det moderne high-end loppemarked.

Læs også: AOK guider til alle byens lagersalg

Denne omgang luksuslopper er årets sidste, og det afholdes i Papirhallen på Papriøen.

Markedet udspringer af app'en Tradono som samarbejder med Blå Kors, hvilket igen gør det muligt for både besøgende og stadeholdere at donere tøj til Blå Kors, som støtter socialt arbejde for børn af misbrugere, unge fra hjem med alkoholmisbrug og andre udsatte mennesker i Danmark.

Hvad: Tradono Market
Hvor: Papirhallen Hal 2, Trangravsvej 22, Kbh K
Hvornår: Søndag 12. november kl. 10-17
Hvor meget: Entré 50 kr. mellem kl. 10-12, entré 30 kr. mellem kl. 12-15 og gratis entré fra kl. 15

Køb billetten her.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort