Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 05/09/18

Shopping

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Velkommen i den nyrenoverede Royal Copenhagen Flagship Store

Brugeromtale
Oprettet af: Merete Bøckel 5. sep 2018
Senest redigeret af Merete Bøckel 5. sep 2018

Siden det tidlige forår har vi været travlt optagede af at give vores smukke Flagship Store på Amagertorv 6 i København en nænsom renovering, og vi har glædet os til at vise jer resultatet.

Derfor vil vi gerne byde jer indenfor i butikken lørdag den 8. september til inspiration, arbejdende værksteder, forkælelse og eksklusive tilbud fordelt på butikkens tre etager. Du kan også opleve bemaling af Flora Danica og efterårets smukke Elements nyheder.

På din vej rundt i butikken kan du deltage i konkurrencen hvor præmien er en Flora Danica tekop til en værdi af 13.000 kr. Vi trækker to heldige vindere.

Se programmet her:

PROGRAM

Kl. 10.00 – 13.00
Cup-up shop, stueetagen
--
Besøg vores cup-up shop og få en kop velsmagende, økologisk kaffe serveret i din yndlingskop.

Kl. 13.00 – 15.00
Blomsterværksted, 1. sal, Flora Danica stuerne
--
Kom forbi blomsterværkstedet i de farverige Flora Danica stuer, hvor florist Louise Moestrup inspirerer til smukke buketter og blomsterdekorationer med Royal Copenhagen porcelæn. Vi giver en gratis buket med ved køb af en vase i tidsrummet 10-12 og 13-15, og en smuk blomsterdekoration på et begrænset antal opsatser, skåle og fade.

Kl.12.00 – 14.00
Inspirerende bordopdækninger, 1. sal, baghuset
--
Butikkens to dygtige dekoratører giver inspiration og kreative idéer til smukke bordopdækninger med dit yndlingsporcelæn.

Kl.10.00 – 18.00
Elements 10-års jubilæum, 2. sal
--
Oplev et univers af legende lethed og farver, når vi fejrer Elements stellets 10-års jubilæum. I anledning af jubilæet har den danske billedkunster, Emily Gernild, fortolket Elements universet i et nummereret litografisk print, som kan købes eksklusivt.

Kl. 14.00 – 16.00
Perchs afternoon tea, 2. sal, midterhuset
--
Kom til en afternoon tea serveret af Perchs i lige den kop, du kunne tænke dig. Perchs giver også inspiration til, hvordan du laver den perfekte kop te, og stylist Cille Grut præsenterer inspirerende bordopdækninger med Elements stellet.

Kl. 16.00 – 18.00
Afternoon drinks, 1. sal, midterhuset
--
Vi byder på en velfortjent eftermiddagsdrink med sød musik fra DJ Simon Witzansky.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort