Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Shop Asia

I den lille forretning kan du få alt, der skal til for at lave perfekt thai-mad: Vandkastanjer, tørret kaprifolium og flyfriske grøntsager fra Thailand to gange om ugen er blot en lille bid af et enormt udvalg. Shop Asia ligger i forlængelse af Asia Take-away.
I den lille Shop Asia kan du få alt, der skal til for at lave perfekt thai-mad: Vandkastanjjer, tørret kaprifolium og flyfriske grøntsager fra Thailand to gange om ugen er blot en lille bid af et enormt udvalg. Også alt til wokmad og til fiskesaucer pryder hylderne.

Per Rebner og hans kone Nitaya Samarnmit mødte hinanden i hendes hjemland for mange år siden. Han arbejder også som laborant, så det er hende, der står i forretningen til daglig. De har begge en stor lidenskab for madlavning og er derfor beredvillige med råd og dåd.

Shop Asia har også en take-away filial, Asia Take-away.

 Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.