Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 23/11/12

Shamballa Jewels

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Den danske smykkegigant Shamballa Jewels åbnede i 2012 flagskibsbutik i Ny Østergade.

Det danske smykkefirma Shamballa Jewels har åbnet ny flagskibsbutik, der ligger midt i et af indre bys mest eksklusive butiksområder. Shamballa Jewels er grundlagt af brødrene Mads Kornerup og Mikkel Kornerup, og deres forkærlighed for spiritualisme går som en rød tråd gennem den nye butik, der er indrettet af Space; en virksomhed, der også står bag indretningen på restauranterne Noma, Geranium og Geist.

»Konceptet med vores flagskibsbutik er at vise Shamballa Jewels unikke blanding af orientalsk spiritualisme og dansk design. Vi har buer inspireret af buddhistiske stupaer, og butikken giver en følelse af orientens mystik, men opretholder samtidig skandinavisk minimalisme,« siger Mads Kornerup, der er kreativ direktør for smykkevirksomheden.

Og som hovedrolleindehaver i butikkens detaljerigdom står smykkehusets knyttede armbånd og speciallavede designs i guld, diamanter og ædelstene, der blandt andet har vundet indpas hos danske og udenlandske designere og kendisser.

»Shoppingoplevelsen hos Shamballa Jewels vil være en oplevelse af dyb involvering, hvor kunderne deltager i designet og tilpasningen af deres smykker. Det er ikke et sted, hvor du vælger et design, betaler, og går ud af butikken. Kunden er involveret i alt,« siger Mads Kornerup.

Den nye butik ligger i Ny Østergade, der adskiller sig væsentligt fra Strøget, der ligger et stenkast derfra, siger Mads Kornerup. »Ny Østergade har gennem årene forvandlet sig til at være en af Københavns mest luksuriøse gader. Vores nærmeste nabo er Stella McCartney, og der er også Klarlund og Bang & Olufsen i samme gade. Det er en sidegade til Strøget, som holder de enorme skarer væk og glæder alvorlige shoppere,« siger han.

Læs også:

Hvad: Shamballa Jewels
Hvor:
Ny Østergade 7, København K.
Hvornår:
Hverdage fra klokken 10 til 18.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.