Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 08/08/16

Second Wardrobe

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
En ny luksus vintagebutik har set dagens lys i København.

Bag butikken står den 32-årige indkøber Martine Maj Thorsen, som ikraft af sine mange år i modebranchen, senest som ekstern brandindkøber og floor manager for Companys Original, har et solidt netværk i branchen.

Der forhandles bl.a. mærker som Chloe, Phillip Lim, Acne, Alexander Wang, IRO, Carven, No21, By Malene Birger, Designers Remix og Ganni. Men highstreet brands er også mere end velkomne.

»Jeg fokuserer ikke kun på luksusmærker. Der skal også være plads til en lækker trøje fra Cos eller en cool taske fra Zara, hvis kvalitet og style er i orden. Samme rummelighed ønsker jeg også i forhold til mine kunder - derfor henvender butikken sig til alle, der går op i lækkert tøj og design. Second Wardrobe skal emme af kvalitet, smil og god service, så man får følelsen af, at den hyggelige gadestemning fra kvarteret fortsætter ind i butikken,« siger Martine Maj Thorsen.

Udover luksus secondhand forhandles der også et lille udvalg af håndtegnede illustrationer, grafiske designs og fotografier af mærket Minimalistic Mess som kunstneren Kathrine Iversen står bag.

Alt salg i butikken foregår på kommissionsbasis, så alle parter får glæde af samarbejdet.

Følg med løbende i hvilke nye sager, der kommer i butikken på Instagram @second_wardrobe_by_martine.

Hvad: Second Wardrober
Hvor: Egegade 2, København N

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.