Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 29/10/15

Second

  • Foto: PR fra Seconds Facebook Foto: PR fra Seconds Facebook
  • Foto: PR fra Seconds Facebook Foto: PR fra Seconds Facebook
  12  
Fyld dit klædeskab op med andres luksuriøse fejlkøb, designersko, bløde skindjakker og designertasker i genbrugsbutikken Second på Østerbro.

Alt tøjet i butikken er mærkevaretøj, der er blevet taget i kommission, og på trods af at der typisk kun hænger én af hver slags på bøjlestængerne, er det faktisk ganske overskueligt at danne sig et overblik over butikkens udvalg.

Det er blandt andet tilfældet, fordi tøjet så vidt som muligt hænger sorteret efter farve og type, så cremefarvede bluser får følgeskab af skindjakker i douche nuancer, mens lange, paillet-glimtende festkjoler har en sektion for sig selv.

Blandt de mærker, som butikken tager imod og forhandler, er Stine Goya, Alexander Wang, Isabel Marant, Philip Lim, Stella McCartney, Marc Jacobs - som de ofte har en del sko fra, samt Malene Birger, Rick Owens, Marni, Prada, Chanel, Helmut Lang og See By Chloé.

Hvad: Second
Hvor: Østerbrogade 126, 2100 Københvan Ø

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.