Føj til favoritter Del Send
Shopping | 11/09/12

Se de nyeste butikker i København K.

  • Foto: Torkil Adsersen
    Foto: Torkil Adsersen
I den seneste tid har en hel stribe butikker slået dørene op på og omkring Strøget i København. AOK giver dig overblikket her.


Den italienske kæde Marina Rinaldi er en kærkommen, 200 kvadratmeter stor tilføjelse i enden af Strøget mod Kongens Nytorv, hvor du fra dette efterår kan købe tøj til kurvede kvinder i størrelse 44 til 54. 

Læs mere: Så er der sexede italienske kurver på Strøget

Over for denne åbner det franske kultmærke Zadig & Voltaire, der er kæmpestort i hjemlandet og blandt favoritterne hos både supermodellen Erin Wasson og den tidligere franske førstedame, Carla Bruni-Sarkozy.

Læs mere: Fransk kultmærke kommer til København

På en af de store sidegader til Strøget har en populære amerikanske kæde Vans åbnet sin første danske flagskibsbutik, og dermed gjort det nemmere for tilhængere af de komfortable lærredssko at blive holdt opdateret på mærkets utallige farver og mønstre.

Læs mere: Amerikansk kæde er åbnet på Købmagergade

Det er også heromkring, at den svenske tøjgigant Hennes & Mauritz har åbnet sin første H&M Men, der udelukkende er dedikeret herretøj. Den slog dørene op på hjørnet af Købmagergade og Kronprinsensgade den 6. september 2012.

Læs mere: H&M åbner første butik kun for mænd

I det gode shoppingkvarter bag Købmagergade har sneakersbutikken Naked slået dørene op til butik nummer to, der forhandler limited edition-sneakers til piger. Den åbnede under Copenhagen Fashion Week.

Læs mere: Naked har åbnet ny sneakersbutik

Et af byens fineste højloftede butikslokaler sætter rammen for Superloves butik nummer to i København. Den er åbnet tæt ved Kongens Nytorv.

Læs mere: Superlove er åbnet i Gothersgade

AOK kan desuden afsløre, at to af de største internationale designere er ved at ansætte personale til kommende butikker i indre by, og at basistøjeksperten Moss Copenhagen er ved at ombygge Flying A's gamle lokaler i Kronprinsensgade. Følg med på AOKs shoppingsektion.

Vil du shoppe videre i indre by? Så læs også: