Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 13/12/12

Sara Bro: Her køber jeg vintagetøj

  • Foto: Bjarke Bo Olsen Foto: Bjarke Bo Olsen
Radio-darlingen Sara Bro er en af dem, der skaber sin personlige stil ved hjælp af genbrug. Læs hvor hun finder sit vintageguld i København.

Uanset hvor du kender Sara Bro fra, husker du sikkert hendes kulørte personlighed, smittende humør og hendes funky fashion-sense. Ud over at være TV-vært, radiovært, instruktør og forfatter er Sara Bro en flittig bruger af de københavnske genbrugs- og vintagebutikker:
"Jeg frekventerer oftere genbrug end almindelige butikker - minimum en gang om ugen," siger Sara Bro.
Vi har taget hende på ordet og bedt hende fortælle om genbrugsfund og yndlings- genbrugsbutikker. Læs hendes top seks her.

Læs også: Tag på genbrugsskattejagt i København

Se også: CPH Treasures

Læs også: Her er byens bedste lagersalg

Prag (Vesterbrogade 98A)

Vesterbrogade 98A
1620 København V

Prag

Foto: PRAG

Prag Genbrug er en skattekiste af af alt, hvad retro-hjertet begærer. De har et stort udvalg i kjoler, bukser, nederdele, sko, pailletter, butterflys – ja faktisk alting! Butikken, der åbnede i 2010, har hjemme på Vesterbro – og nu også Nørrebro. Der åbnede de for nyligt en ny genbrugs-hub, hvor udvalget er lige så stort som Vesterbroforretningen. Uanset om du er til strut eller eller strik, finder du det her.

Sara Bro: "Kæmpe kæmpe udvalg, overskueligt anrettet og gode priser. Sød og personlig betjening."

Du kan også læse mere om Prag Genbrug på cphtreasures.com

Time’s Up Vintage

Krystalgade 4
1172 København K

Time’s Up

Foto: PR

Time’s Up er en af Københavns førende Vintage forretninger. Med et flot udvalg af high-end brands som Chanel, Dior, Burberry og krydret med en central beliggenhed, kan de fleste finde vej til et mini-mekka af lækkert tøj fra en anden tid. Københavnere, turister og Lady Gaga er på kundelisten; og med god grund. Time’s Up har bare super meget lækkert tøj!

Sara Bro: "Da jeg læste, at Lady Gaga havde brugt 40.000 dernede føltes det som om at hun havde sprunget over i køen."

Læs mere om Time's Up på cphtreasures.com

Hva' Så

Estlandsgade 20
1724 København V

Hva' Så

Foto: Colourbox

Hva’ Så er med til at skabe rammerne for noget, der er meget mere end bare en god børne-genbrugsbutik. Står du som nybagt forælder og savner et sted at være, så har Hva’ Så et godt setup. Har du lyst til at blive hængende, har butikken et kaffebord, hvor der er frisk kaffe/te, blade, dagens avis og godt selskab. Tsk tsk… priserne rangerer mellem 2-50 kr

Sara Bro: "4 stk. børnetøj for 60 kr!"

Læs mere om Hva' Så på cphtreasures.com

Muda Nashi

Godthåbsvej 11A
2000 Frederiksberg

Muda Nashi

Muda Nashi. Foto: Mette Nielsen

Muda Nashi sælger lækker designer-genbrug fra blandt andre Acne, Alexander Wang, See by Chloé og mange mange flere. Den Frederiksberg-baserede kommisionsforretningfår nye varer i butikken hver dag. Inden tøjet kommer på bøjlerne, skal det lige igennem en kvalitetskontrol – derfor er de ting, du finder i Muda Nashi, også i rigtig god stand.

Sara Bro: En god blog, ok priser og 70 % udsalg 2 gange om året.

Læs mere om Muda Nashi på cphtreasures.com

Chéz Ferial

vademarsgade 36
1667 København V

Chéz Ferial

Foto: Ikke oplyst

I hjertet af Vesterbro åbnede Chez Ferial sidste år en lille perle af en second-hand forretning, hvor der sælges alt, hvad det fashion-orienterede kvindehjerte begærer. Tasker, sko og masser af lækkert af tøj, hvor listen af brands indeholder: Jimmy Choo, Philip Lim og Isabel Marant –og mange flere.

Sara Bro: "Ny butik, næsten nye fund, gode priser og lige om hjørnet fra hvor jeg bor."

Læs mere om Chéz Ferial på cphtreasures.com

Greibe & Kumari

Nordre Frihavnsgade 60
2100 København Ø

Greibe & Kumari

Foto: PR fra Facebook

Greibe og Kumari er en af de første kommissionsforretninger i København. De sælger både voksen- og børnetøj i deres fine butik i Østerbro’s Nordre Frihavnsgade-kvarter. Det gennemgående træk er den høje kvalitet – og det fine udvalg.

Sara Bro: "Perfekt tænkt: både tøj til mor og barn i samme butik. Helt klart i den eksklusive ende, men også altid af højeste kvalitet."

Læs mere om Greibe og Kumari på cphtreasures.com

CPH Treasures kortlægger genbrugs- og vintage-tøjforretninger i hele hovedstadsområdet.

Foto: PR

Den nye online genbrugsguide, CPH treasures, har kortlagt byens genbrugsforretninger til gavn for både lokale og turister - den er på engelsk og dækker de forskellige genbrugs- og vintage-tøjforretninger i hele hovedstadsområdet. Derfor kan den anvendes som en genbrugs-GPS, når man går på jagt efter de københavnske genbrugsbutikker. På siden finder man over 100 genbrugsbutikker med hver deres profil, inklusiv adresser, åbningstider og beskrivelser.

 

Det mener brugerne..

Vintage tøj

man kunne også overveje de mere klassiske vintage tøj butikker fx. Vintage Divine - http://www.vintage-mode.dk

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register