Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 10/09/14

Rue Verte

  • Foto: Pr Foto: Pr
  • Foto: Pr Foto:
  12  

Rue Verte er en high-end interiør- og designbutik etableret i 1994. Her kan du udforske den mere end 500 år gamle fredede bygning gennem en labyrint af inspirerende indstillinger. Hvert rum er individuelt møbleret og dekoreret ligesom de forskellige rum i et privat hjem.

Rue Verte håndplukker hvert år det bedste fra de internationale messer og udstillinger. Det betyder, at du tit kan finde unikt interiør, som ikke findes andre steder i byen. Der tilbydes også interiør-design konsultationer, som indebærer et besøg på din adresse efterfulgt af en præsentation i deres showroom.

De fransktalende undrer sig måske over forretningens navn. Men det kommer sig af, at butikken oprindeligt havde til huse i Grønnegade.

Rue Verte har gennem tiden udviklet sig fra en kombineret mode og interiørbutik, til kun at handle med interiør. Her er et bredt udvalg af eksklusivt boligtilbehør, lige fra sofaer, lamper, borde og stole til håndvævede kelimtæpper, specielle tapeter, puder og kunst.

Hvad: Rue Verte
Hvor: Ny Østergade 11, København K.
Hvornår: Mandag til torsdag fra klokken 10 til 18, fredag fra 10 til 19 og lørdag fra 10 til 16.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.