Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 26/04/17

River and Raven

River and Raven

Store Kongensgade 116B
1264 København K

Åbningstider

Onsdag-torsdag kl. 12.00-17.30
Fredag kl. 12-18
Lørdag kl. 10-14

Kontakt

27140725
 

Butikstype

Accessories

Livsstil

Sko

Skønhed og velvære

Smykker

Tøj til kvinder

Tøjbutik

Økologi

 

 

 

  • Foto: Asger Mortensen Foto: Asger Mortensen
  • Foto: PR Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Webshoppen River and Raven, der forhandler bæredygtigt tøj, har en fin butik i København.

Der kommer større og større fokus på bæredygtighed i modeverdenen, og det kan ses, når man shopper i København.

River and Raven er en af de nyere butikker, der har specialiseret sig i bæredygtighed, og her kan du således købe lækre ting og sager med god samvittighed.

Her er både boliginteriør, tøj, sko, smykker, tasker og skønhedsprodukter fra producenter og designere som franske Valentine Gauthier, Aiayu, Rms Beauty, Nudie Jeans, Veja og mange flere. Filosofien er, at bæredygtighed skal være cool, for det er der brug for. I butikken kan du også købe de populære vandflasker fra BKR.

Bag River and Raven står Regitze Bay, som er en af landets mest benyttede stylister. Hun har blandt andet klædt de fleste danske kendisser gennem tiden på; fra L.O.C., Aura, Medina, Christopher, Mads Langer og Shaka Loveless til politiske personligheder som for eksempel Margrethe Vestager.

»Vi er nødt til at erkende, at vores handlinger har konsekvenser for resten af verden,« siger ejer Regitze Bay, der er bekymret over den måde, tøj i dag produceres på.

»Jeg oplevede en generel mangel på omtanke, kombineret med en alt for overdreven brug og smid væk-kultur i modebranchen. Jeg synes simpelthen, at vi skal blive bedre til at finde og købe de varer, der er produceret på en sådan måde, at det går ikke går ud over natur og mennesker,« forklarer hun.

Du kan besøge River and Raven på adressen Store Kongesgade 116 B i København K. Butikken er åben onsdag-torsdag kl. 12.00-17.30, fredag kl. 12-18 og lørdag kl. 10-14.

Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 65689 17. aug 2015

Bæredygtig mode og livsstil for os der ikke vil gå på kompromis med design og kvalitet. Det er stylist Regitze Bay der står bag River and Raven og udvalget er nøje udvalgt og sammensat med udgangspunkt i hendes personlige smag.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.