Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 30/05/08

Risteriet

  • Foto: Risteriet. Kristian Sæderup Foto: Risteriet. Kristian Sæderup
Hos Risteriet i Studiestræde kan du købe frisk ristede kaffe eller grønne bønner som du selv kan riste. Du kan også få kvalitets kaffemaskiner fra omkring 3000 kr.

»Godt«, sukker manden bag disken lettet, da kaffebønnerne ikke skal kværnes. For rigtige kaffetyper kværner selv deres kaffe, og her i Risteriet tager man kaffe seriøst. Så seriøst, at en kaffemaskine koster fra omkring 3.000 kroner - og når der er investeret i den, kan man passende indkøbe et styk stamper (buttet lille metalfætter, med flad bund og håndtag, man bruger til at mase kaffen sammen med) til 500 kr. Uden at nogen blinker eller stiller spørgsmål.

God kaffe koster - og virkelige nørder kan også købe grønne bønner, som ristes hjemme i ovnen. Andre, der bliver helt trætte ved tanken om al det arbejde for en kop kaffe, kan starte med et skud koffein i baren, der serverer nylavet kaffe i kendte varianter. Og kaffen er garanteret friskkværnet og nyristet.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.