Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 03/04/09

Ringsted Outlet

Brugeromtale
Oprettet af: Premier Outlets Center 3. apr 2009
Senest redigeret af Premier Outlets Center 21. okt 2013

Ringsted Outlet er Danmarks eneste rigtige outletby med 48 flotte outletbutikker som f.eks. Hugo Boss, Nike, Superdry, Gant, G-Star Raw, Levi’s, Puma, Rosendahl/Holmegaard, Le Creuset, Wolford, Lacoste, Samsøe Samsøe, Calvin Klein og mange flere. Butikkerne drives af individuelle mærkevareproducenter, med besparelser på 30-70% i forhold til vejledende pris. Se alle butikkerne lige her https://ringstedoutlet.dk/butikker/

Butikkerne sælger deres overskydende varelagre fra indeværende eller tidligere kollektioner, kollektionsprøver eller varer, som ikke i tilstrækkeligt omfang er blevet solgt i almindelig detailhandel – og der er altid tale om originale kvalitetsvarer! Ofte vil der også findes spændende nye varer, som ikke tidligere har været solgt på det danske marked. Kollektionerne følger sæsonerne og der kommer hele tiden nye varer i butikkerne.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.