Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 12/12/17

RIB A/S

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Peter Hansen 12. dec 2017

RIB er en IT virksomhed, der tilbyder intelligente projektstyringsværktøjer til byggebranchen. Som global virksomhed er de førende leverandør, der designer, udvikler og tilbyder software specialudviklet til byggebranchens krav og behov. Med kontor i København på Østerbro, kan de tilbyde produkter tilpasset de behov, den danske byggebranche har.

Med over 800 projekter bag sig, har de en bred viden og erfaring, og har dermed den bedste praksis i branchen. Ud fra en vision om at skabe stor værdi for deres mange kunder tilbyder de ITWOfm samt IKT værktøjer, der har til formål at støtte byggebranchen i processer lige fra design, udførelse og selve driften.

Projektweb er i dag en del af RIB, der globalt søger at udvikle end-to-end værdi for byggebranchens værdikæde. Har du brug for en anerkendt leverandør af specialudviklede projektstyringsværktøjer til byggebranchen, kan RIB’s forretningsmodel skabe synlige og værdiskabende resultater for dig.

Du kan finde yderligere information om RIB på deres hjemmeside www.rib-software.dk. Ønsker du at kontakte RIB, kan de kontaktes på telefon 35 24 52 50 eller pr mail til info@rib-software.dk.

RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N.
35 24 52 50

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.