Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Reinh. Van Hauen

  • Foto: Bjarke Ørsted. Foto: Ikke oplystFoto: Bjarke Ørsted.
Van Hauen bruger hverken mix-produkter eller konserveringsmidler til sine brød, og til kagerne bliver der kun brugt ægte chokolade og vanille. Økologisk brød fås også. Mest populært er bondebrødet. Franskbrød koster 12,50 kr., bondebrødet 33,50 kr.
Navnet Van Hauen er en institution i København. Gennem 120 år har fire generationer af Van Hauen- famillien bagt brød af den bedste kvalitet. Og kravene er ikke blevet slækket med tiden.

Van Hauen bruger hverken mix-produkter eller konserveringsmidler til sine brød, og til kagerne bliver der kun brugt ægte chokolade og vanille. I de sidste ti år har bageriet satset på forskellige økologiske brød, og i dag er for eksempel alle rugbrød fremstillet af økologiske ingredienser.

Mest populært er bondebrødet, der er skabt af en særlig surdej, som bliver hentet hos en bager i Paris. Men landbrødet, der får lov at hæve 24 timer inden bagningen, ryger også hurtigt over disken. Alle brød bliver bagt i bageriet på Gammel Kongevej i en gammeldags stenovn, der giver en særlig sprød skorpe.

Du får lov at betale for kvaliteten. Van Hauens brød er generelt dyrere end de fleste andre bagere, men det er alle pengene værd. Priserne ligger fra 12,50 kr. for et franskbrød til 33,50 kr. for bondebrødet.

Som en helt ny tilføjelse har Reinh. Van Hauen lanceret et særligt Van Hauen brød som er en blanding mellem et fransk og et italiensk durumhvedebrød, som bages på surdej. Van Hauen brødet sælges efter vægt og 100 gram koster 6,90 kr.

Ann Thomsen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.