Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 08/11/12

Purebaby Frederiksberg

  • Foto: Morten Germund Foto: Morten Germund
En af Frederiksberg mange, små shoppingperler er børnetøjbutikken Purebaby, der sælger fint strik til de mindste, slyngevugger og økologisk børnetøj.

For mange nybagte forældre er Purebaby det naturlige stop, når de første råhvide stofbleer, bodystockings og bleer skal købes ind.

Netop »naturlig« er det helt rigtige ord til at beskrive varerne i Pureshop, der sælger lækre, økologiske og miljøvenlige baby- og børneprodukter.

Der er ikke så meget pjank og fjas, farver eller finurligheder ved Purebabys produkter. Filosofien er nemlig, at børn har brug for visuel ro, sanselige materialer i naturlig kvalitet samt rene og giftfrie omgivelser. Derfor er der økologiske tekstiler i alle led; som i de fine cardigans i Alpacauld. Og ud over lækre børnetøjmærker som Serendipity, Green Cotton og Kite Kids, kan man også købe naturlegetøj i butikken.

Læs også: Guide til shopping på Frederiksberg

Her fører Purebaby blandt andet en bidering i giftfrit naturgummi, som ømme gummer kan gumle på, når der er tænder på vej, bamser i uld og trælegetøj indfarvet med plantefarver.

Purebaby har to butikker: én på Falkoner Allé og én i Willemoesgade på Østerbro.

Hvad: Økologisk børnetøj
Hvor: Purebaby, Falkoner Allé 39, Frederiksberg C.
Hvornår: Mandag til fredag fra klokken 11 til 17:30 og lørdag fra 11 til 15.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.