Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 09/11/12

Prut om prisen på 5.500 kvadratmeter stort loppemarked

  • Foto: LISELOTTE SABROE Foto: LISELOTTE SABROE
Har du en prispruttende kræmmer gemt i maven? Så er weekendens 5.500 kvadratmeter store loppemarked i Tap1 på Vesterbro sikkert noget for dig.

Denne weekend kan du prutte priser med garvede såvel som utrænede kræmmere, når Carlsbergs gamle tapperihal bliver omdannet til et kæmpe loppemarked.

Markedet er halvt klassisk loppemarked og halvt tøjmarked, så du kan finde alt fra antikke møbler og nipsgenstande til vintagejakker og nyt tøj, som private designere sælger på markedet. Det 5.500 kvadratmeter store marked er delt i to, så du kan vælge kun at gå på opdagelse i de cirka 230 boder med loppefund eller udelukkende kaste dig over de omtrent 90 boder på tøjmarkedet.

Læs også:

Der er plads til rundt regnet 6.000 mennesker på markedet, der er åbent lørdag den 9. og søndag den 10. marts fra klokken 10 til 17. Det koster 35 kroner at komme ind.

Markedet er det sidste loppemarked, der finder sted indendørs i Tap1 inden sommerferien. Fra 21. april til 29. september vil der i stedet være loppemarkeder under åben himmel på Carlsberg-området.

Hvad: Marked i Tap1
Hvor: Tap1, Ny Carlsberg Vej 91, København V.
Hvornår: 9. og 10. marts fra klokken 10 til 17.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register