Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 20/04/17

Project 4

  • Foto: PR Foto:
  • Foto: PR Foto:
  12  
Gør et unikt kup blandt de nøje udvalgte produkter i Project 4. Der er lækkerier både til mænd og kvinder.

Du finder Project 4 i Københavns latinerkvarter eller slet og ret Pisserenden, som mange også kalder det. Butikken har fokus på nøje udvalgte designs fra både ind- og udland, fx solbriller, tasker, t-shirts, læder-sneakers, genbrugte joggingbukser osv.

Project 4 anser deres kunder som mennesker, der er på jagt efter kvalitet og produkter, der kan fortælle en historie - hvad end det er en økologisk, fair trade eller hype-historie. Mange af butikkens produkter findes kun i et begrænset oplag, så her har du virkelig mulighed for at gøre unikke kup.

Butikkens indretning giver stærke associationer til en svunden tid med inventar som et gammelt teleskop fra 1917 og gamle kameraer fra 1930'erne.

Casper Schandorff er manden bag Project 4, der bl.a. forhandler mærker som Won Hundred, WeekendCPH, P.A.P., Hide og Suit.

I foråret 2017 udvider Project 4 med en ny butik under navnet Concept 4. Den nye butik finder du i Project 4's underetage, og her kan du shoppe lækre designs fra bl.a. guldsmed Sofie Lunøe.

Hvad: Project 4 og Concept 4
Hvor: Larsbjørnsstræde 19, København K
Hvornår: Mandag-torsdag kl. 11-18, fredag kl. 11-19 og lørdag kl. 10-17.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.