Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Pot & Pande

Pot & Pande er en hyggelig butik med atmosfære. Her er gryder og pander, værtindegaver i form af små poser med krydderiblandinger, duge og forklæder. Kasseapperatet er gammelt og larmer. Der er gratis kaffe om lørdagen.
Duften af friskmalet kaffe og synet af de små chokolader på købmandsdisken ved siden af det oldgamle og larmende kasseapparat, er med til at gøre Pot & Pande til en hyggelig butik med atmosfære.

Butikken har ligget på Ordrupvej siden 1967. Dengang var butikken den første af sin art, med gedigne, franske gryder og pander, der kan holde et helt menneskeliv.

Butikken er gået i arv gennem årene, men charmen er bibeholdt, selvom der i dag findes meget mere end blot gryder og pander. Her er værtindegaver i form af små poser med krydderiblandinger og rørsukker til en vin chaud, og poser med tørrede tranebær og dertilhørende opskrifter. Der er hvidløgspressere i moderne design, knive, blinisstegepander i pladejern, kurve, duge og forklæder i hør og tallerkener, som ikke findes hos enhver isenkræmmer.

Og for at understrege hyggen serveres der hver lørdag kaffe til de kunder, der kigger forbi enten for at handle eller for at få et lille glimt af de gode gamle dage.

Michelle Lykke

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.