Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 13/03/14

POP cph

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Find klassisk tøj til dag- og natteliv, der er inspireret af fest.

I Møntergade 5 findes POP cph-butikken, der første gang slog dørene om den 3. april 2010. Her kan man finde POP cphs egne kollektioner sammen med  en række klassiske solbrille- og accessories-mærker.

Bag mærket står de to unge mænd Kasper Henriksen og Mikkel Kristensen, og stilen er klassisk og simpel. Her findes både tøj til hverdagsbrug og til en aften i byen, men fælles for tøjet er den diskrete luksuriøse følelse, tøjets kvalitet og detaljer giver. 

Tøjet er inspireret af Københavns klubscene.

Siden 2005 har POP cph hostet fester hvor fashion møder clubbing, undergrund møder popkultur og designere og modeller møder almindelige mennesker, i alt fra designerbutikker og restauranter til biografer, hoteller og rå industribygninger. I 2008 lancerede POP cph en tøjlinje for mænd og kvinder, der er inspirerett af disse - og alle fremtidens fester.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.