Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 27/11/12

Plade pop-up på Axeltorv

Tidspunkt

Axeltorv

Axeltorv
1609 København V
 

 

  • PIGER SER PÅ CDER Foto: HENRIK OLE JENSENPIGER SER PÅ CDER Foto: HENRIK OLE JENSEN
Brugt-pladeforretningen Accord indtager det gamle Boomtown lokale på Axeltorv, hvor man frem til 1. februar kan gå på opdagelse i 100.000 cd’er og dvd’er med musik og film.

Pop-up trenden breder sig nu også til pladebutikkerne. I hvert har Accord, som i mange år har beskæftiget sig med køb og salg af brugt musik og film, besluttet sig for at rykke forretningen ind på Axeltorv for en kort bemærkning.

Accord fylder adressen Axeltorv 1 - 3, som tidligere husede internet cafeen Boomtown, med film og musik på cd og dvd, som man kan købe til brugtpriser. Faktisk vil priserne dale dag for dag frem til 1. februar, hvor Accord rykker tilbage til deres permanente lokaler. Man kan altså finde meget billige titler, hvis man tør vente på at prisen falder.

Dørene åbnes 29. november, hvor startpriserne ligger på 75 kr. pr. titel, eller 10 titler for for 600 kr. Venter man helt til den sidste åbningsdag, kan man købe hele 100 titler for 100 kroner.

Accords vinterudsalg er en tradition, der startede i 2003 i de gamle Daels Varehus lokaler og siden har holdt til i forskellige tomme butikslokaler i København. I år bliver det så i Boomtown, hvor der er åbent hver dag mellem klokken 10 og 18. Vil man se hvordan priserne falder gennem perioden, kan man downloade en flyer på www.accord.dk

Hvad: Brugte plader
Hvor: Axeltorv 1-3
Hvornår: 29. november til 1. februar. Hver dag 10-19

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register