Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Pico

Pico

Østerbrogade 98
2100 København Ø

Åbningstider

Man-fre: 11.00 - 17.30, fre: 11.00-18.00, lør: 10.00-18.00

Kontakt

35 55 87 69
 

 

 

 

  • Foto: PR-Foto Foto: PR-Foto

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

hvis du oplever

hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. youtubeonfire

 

Kan kun anbefales

Virkelig skøn butik.

Perfekt butik til gaver (også til mig selv) og kvaliteten er i orden.

God betjening og vejledning og kan på det varmeste anbefales :)

 

ANBEFALER IKKE PICO - NÅR MAN FØRST HAR OPLEVET EN REKLAMATION!

ER SÅ SKUFFET OVER REKAMALATIONS/KUNDE-BEHANDLING HOS PICO PÅ ØSTERBROGADE.
JEG HAR 2 ARMBÅND SOM ER GÅET I STYKKER HENHOLD FOR 3. OG 4. GANG INDEN FOR 3 MÅNEDERS TID. BUTIKKEN HAR ELLERS VÆRET SØDE NOK TIL AT REPARERE DEM, MEN NU ER DET ALTSÅ SKET FOR MANGE GANGE OG JEG VIL NATURLIGVIS GERNE HAVE MINE PENGE TILBAGE. BUTIKKEN NÆGTER AT GIVE PENGENE RETUR OG VIL FORSAT KUN TILBYDE EN REPARATION (hvilket de selv syntes er pænt af dem).

Jeg bliver så harm og føler mig uretfærdigt behandlet. Jeg er en voksen kvinde som passer på mine ting - og jeg syntes jeg henvender mig med et positivt sind, men bliver mødt med en påståelighed om at hun har retten på sin side.
Problemstilling:
A: Det ene armbånd er en gave fra min mand.
B: De er gået i stykker henholdsvis 3-4 gange inden for 3 måneders tid...Det syntes jeg bestemt er for dårligt, så er de jo ikke beregnet til at blive gået med.
C: Armbåndene er så fine og tynde, at de er gået i stykker (nu 3-4 gange) bare man kikker på dem (hvilket ekspedienterne fortalte mig at de havde oplevede før fra andre kunder, ved min 1. og 2. reparation henvendelse).
D: Chefen for PICO fortæller mig at jeg måske bruger dem forkert....hmmm hvordan ved jeg ikke lige. De sidder fint på mig og jeg behandler dem pænt og almindeligt (måske passer jeg endda lidt bedre på dem, fordi de netop er så tynde og har været gået i stykker flere gange nu).
E: Chefen for PICO fortæller mig at jeg nok ikke skal købe sådan nogle tynde armbånd næste gang - hvilket jeg så er blevet opmærksom på nu, men nu har det ene armbånd jo været en gave fra bl.a. min mand.
F: Chefen for PICO siger at hun ikke kan gøre andet end at tilbyde mig reparation (denne gang med ekstra forstærkning), og at hun ilfg. lovgivningen ikke er forpligtet til at give mig pengene retur, da armbåndene ikke fejler noget og der ikke er nogen fejl på dem fra produktionens side.
G: Jeg og mine børn har før købe elastikker, øreringe og armbånd hos PICO, men det er første gang jeg oplever så MANGE REPARATIONER OG REKLAMATIONER OVER EN VARER!

Nu har jeg så fået dem retur igen igen, men vil ikke gå med dem, da jeg jo kan risikere at tabe dem et sted hvor jeg ikke opdager det - da vil jeg så have mistet armbånd, penge og gaven fra min mand. Tidligere i dag var jeg henne i butikken for at tale med chefen face to face og modtage mine repareret armbånd, men hun var der så ikke lige. Ekspedienterne sagde at der jo var truffet en endelig afgørelse og at der var ikke mere at gøre. Det er jeg så ikke enig i!
Derfor har jeg lige skrevet en laaaang mail til butiksejeren om sagens forløb (endnu engang) og om købeloven og mine rettigheder etc. etc. Stædig, ja så absolut. Ved godt at man skal vælge sine sager med omhu, men jeg vil sgu holde på min ret i denne her sag.
ANBEFALER IKKE PICO - NÅR MAN FØRST HAR OPLEVET EN REKLAMATION!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester