Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 12/10/09

Pers Griseri

  • Pers Griseri i Jægersborggade Foto: Else BjørnPers Griseri i Jægersborggade Foto: Else Bjørn
  • Foto: Ikke oplyst
  12  
Pers Griseri er en gårdbutik midt i byen, hvor du kan købe frossent kød fra økologiske frilandsgrise og lam, kylling og okse og fersk kød på bestilling.

Per Maack Andersen står bag Pers Griseri i Jægersbroggade nummer 35, hvor han sælger kød fra de økologiske frilandsgrise, kan har på sin gård i Søsum i Nordsjælland.

”Jeg ser det som min fornemste pligt, at sørge for at nogle af de mennesker, der har valgt grisekødet fra på grund af medicinrester og manglende dyrevelfærd får smagt mine grise, som er økologiske frilandsgrise, der har et helt andet liv og en slagtning, hvor de ikke står og venter eller bliver transporteret langt”, siger Per Maack Andersen.

På hans website kan kunderne holde øje med, hvornår han slagter næste gang, hvis de vil bestille fersk kød - ellers er kødet og pølserne og pålægget, som han får skåret ud og lavet hos sin slagter Kødsnedkeren på frost.

Foruden øko-gris sælger Per øko-kyllinger, lammekød og kød fra skotsk højlandskvæg, som han køber fra andre producenter, ligesom man op til jul kan bestille ænder, gæs og kalkuner til jul og til mortensaften.

Prøv f.eks. Mario’s Salsicciapølse, som Per har fået lavet efter en italiensk stamkundes brors opskrift. Det er en stærk og saftig pølse på svinekød, der er rigtig godt til risotto. Den skal koges forsigtigt, og evt. ristes let en pande bagefter. En pakke med 600 gram koster godt 50 kroner.

Brugeromtale
Oprettet af: griseper 12. okt 2009

Pers Griseri er stalddørssalg flyttet til byen. Her sælger bonden sit eget økologiske grisekød samt lammekød, oksekød og fjerkræ, i diverse udskæringer. Der er også et udvalg af pålægs og røgvarer, samt pølser. Alt kødet er frosset, men der kan laves aftale om ferskvarer, når det passer ind med slagtningerne.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.