Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Pede og Stoffer, mænd

Pede og Stoffer, mænd

Klosterstræde 15
1157 København K

Åbningstider

man-tor 11-18, fre 11-19, lør 10-17

Kontakt

33 33 88 30
 

 

 

 

  • Foto: Erik Refner Foto: Erik Refner
Pede og Stoffer har eksisteret siden 1997. Det er her, mænd kan finde tøj, der både er afslappet, moderne, klassisk og lidt vildt.
Pede og Stoffer har eksisteret siden 1997. Det er her, mænd kan finde tøj, der både er afslappet, moderne, klassisk og lidt vildt.

Sortimentet
I butikken kan man prøve tøj og sko fra en række af tidens hotteste mærker, heriblandt svenske Acne, Arc'teryx Veilance, Han Kjøbenhavn, Heritage Research, Levi's Vintage Clothing, Our Legacy, Won Hundred samt Pede og Stoffers eget mærke, Originals by Pede & Stoffer. Samtidig er butikken også begyndt at ligge inde med et lille, men fint udvalg af vinyler og magasiner

Lokalet
Det tredelte lokale med det specielle stengulv er både funky og råt, og indbyder til en afslappet shoppingoplevelse i god stemning

Og som noget helt unikt kan kærestefolk shoppe samtidig, for lige ved siden af ligger Pede og Stoffer for kvinder. Og hvis man ikke lige er i nærheden af Strøget, har Pede og Stoffer også lanceret en webshop på pedestoffershop.com.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.