Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 08/11/12

Parterre

  • Parterre på Gammel Kongevej fører blandt andet tøj fra det færøske mærke Gudrun&Gudrun. Foto: Casper ChristoffersenParterre på Gammel Kongevej fører blandt andet tøj fra det færøske mærke Gudrun&Gudrun. Foto: Casper Christoffersen
OBS: Stedet er lukket.

Parterre på Gammel Kongevej trækker den asketisk enkle smag som en rød tråd fra tøjet på bøjlerne til butikkens indretning.

Tidligere lå Parterre og hyggede sig på sin temmelig diskrete placering i Kay Fiskers funkisbygning på hjørnet af Vodroffsvej og Gammel Kongevej. Men livet var lidt for stille for den lille butik, der rykkede til en mere synlig placering på Gammel Kongevej.

Den simple indretning og gode smag er stadig tydelig. Væggene er rå, de store varmerør i loftet er fritliggende og der er en kompromisløshed i kvalitet, funktionalitet og tidløshed i udvalget af tøj, keramik, møbler, tasker og tilbehør, der leder tankerne hen på komplet askese.

Læs også: Guide til shopping på Frederiksberg

Parterre fører blandt andet mærker som Minä Perhonen, Daniela Gregis, Neri Firenze og Sara Lanzi. Alt sammen mærker der forener tekstur, kompromisløshed, materialebevidsthed, kvalitet og funktionalitet.

Hvad: Parterre
Hvor: Gammel Kongevej 103, Frederiksberg
Hvornår: Mandag til fredag fra klokken 11 til 18 og lørdag fra 10 til 15.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.