Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 02/05/17

Packyard

Packyard

Elmegade 22
2200 København N

Åbningstider

Mandag - Torsdag 11 - 18
Fredag 11 - 19
Lørdag 10 - 17
Søndag Lukket

Kontakt

35 30 80 40
 

Butikstype

Tøj til mænd

Tøjbutik

 

 

 

  • Foto: PR Foto:
  • KREAM. Foto: Ikke oplyst

    KREAM.

    Foto:
  12  
I Elmegade mikser Packyard det klassiske skandinaviske udtryk med outdoor-inspireret stil.

Torsdag den 13. august 2015 åbnede Packyard - en lille, lækker herretøjsbutik i hjertet af Nørrebro.

Packyard er placeret på adressen Elmegade 22, hvilket ikke er et helt tilfældigt valg. Mændene bag, Nikolaj Vang og Anders Bjørndal, bor nemlig selv i området og elsker den afslappede vibe som kvarteret, specielt i Elmegade, repræsenterer.

Butikken er indrettet råt og enkelt, og mærker som The North Face, Karhu, 40s and shorties, Zanerobe, 66 North, HALO, Forét, Super by Retrosuperfuture, Stussy og Douchebags pryder bøjler og hylder. Stilen er tilbagelænet, cool og med Packyard-folkenes egne ord et møde mellem outdoor-kultur og det klassiske skandinaviske look.

Om sortimentet siger daglig leder Nikolaj Vang: »Missionen er klar. Vi forhandler udelukkende mærker, som vi selv kan stå inde for, og udvælger kun produkter, som vi også selv har lyst til at bruge.«

Lokalmiljøet omkring Elmegade betyder meget for Packyard, og derfor afholdes en del events på adressen - bl.a. udstillinger, ferniseringer, fredagsbarer og Distortion-fester.

Ud over Packyard driver Nikolaj Vang og Anders Bjørndal også firmaet Playground Distribution. Du kan også shoppe online på packyard.dk.

Da butikken åbnede den 13. august 2015, var det under navnet KREAM, men efterfølgende har butikken ændret navn til Packyard.

Hvad: Packyard
Hvor: Elmegade 22, Nørrebro

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.