Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 17/02/11

På shopping med... 2011

  • Foto: Bjarke Bo Olsen Foto: Bjarke Bo Olsen
Hver uge tager AOK på shopping med en modekyndig københavner, der giver dig masser af tips til din shoppingtur.
Følg med hver uge og find ud af alt lige fra hvor du køber byens bedste kaffe, til hvor byens bedste genbrugsbutik gemmer sig.

Uge 46 - Emil Thorup

Foto: Niels Ahlmann Olesen

Han har været PR-agent for Zentropa og blev headhuntet af Casper Christensen til talkshowet Aloha! Nu er han radio- og tv-vært på DR Mamas »Sexministeriet.« Læs her, hvorfor 28-årige Emil Thorup forærede sin splinternye, fine cardigan til Frelsens Hær, og hvorfor han synes takeaway-kaffe er farligt for økonomien.

Uge 45 - Marianne Tromborg

Foto: Malte Kristiansen

Det er ikke kun, når det gælder hudpleje og makeup, at det skal være crème de là crème. AOK har været på shopping med Marianne Tromborg, som ikke går på kompromis med hverken mad, mode, vin eller sine idealer.

Uge 44 - Louise Hindsgavl

Foto: Jeppe Michael Jensen

Hendes porcelænsfigurer er opkøbt af museer verden over. Sidste år blev hun blåstemplet med Statens Kunstfonds treårige arbejdsstipendie, og lige nu udstiller hun ikke færre en fire steder. Læs her, hvor kunstner Louise Hindsgavl køber »svigermor-bøffer«, og hvorfor hun læser tegneserier, når hun søger inspiration.

Uge 43 - Hannes Wellander

Foto: Bjarke Bo Olsen

Der er nul slinger i valsen, når svenske Hannes Wellander går på indkøb. Han ved præcis, hvad han vil have, og det gælder både i kategorierne litteratur, gastronomi, fodtøj og de mærker, der hænger på bøjlerne i modebutikken Pede & Stoffer Man, hvor han er butikschef.

Uge 42 - Annesofie Madsen

Foto: Niels Ahlmann Olsesen

Hun er et af landets mest lovende, nye designtalenter. Læs her, hvorfor Annesofie Madsen så godt kan lide Marmorkirken, og hvorfor hendes muse er en japansk tegneserieheltinde ved navn Mononoke. Læs mere

Uge 41 - Christel Winther Petersen

Model Cristel Winther Petersen. Foto: Ikke oplyst

Når hun ikke selv rejser internationalt som cover girl, arbejder hun som stylist for et af landets førende modelbureauer. Christel Winther Petersen fortæller AOK, hvilke skatte hun har i sin garderobe, hvor hun får slukket sin tørst og hvorfor hun elsker suttetræet i Frederiksberg Have.

Uge 40 - Sarah-Sofie Boussnina

Foto: Liselotte Sabroe, Scanpix

Hun spiller den dådyr-øjede Mathilde i tv-serie Lærkevej, og så er hun lige nu aktuel som Mia i ungdomsmusicalen Bora Bora. Læs her, hvorfor 20-årige Sarah-Sofie Boussnina elsker Kanye West og aldrig i livet ville tage et pencil skirt på.

Uge 39 - Rikke Agnete Dam

Foto: Malte Kristiansen Foto: Ikke oplyst

29. september står den på late-night-shopping i Indre By, og AOK har fået shoppingtips af kvinden bag Fashion After Dark, Costumes chefredaktør Rikke Agnete Dam.

Uge 38 - Laura Bro

Foto: Linda Henriksen Foto: Ikke oplyst

Laura Bro er lige nu aktuel i rollen som Dirch Passers kone i filmen »Dirch«, og 23. september står hun på scenen til premieren på Tolstojs »Anna Karenina«. Læs her, hvor Laura Bro har sine shoppingfavoritter i København. Læs mere

Uge 37 - Dennis Knudsen

Dennis Knudsen er vild med mad og handler gerne ind hos både SuperBest og Netto. Her kigger han dog kærligt på kagerne hos Summerbird. Foto: Mads Nissen, STF

Til daglig styler han de smukke og celebre, men for tiden bakser han rundt med jomfruhummere og vanillecreme i TV3s store, nye satsning, Masterchef. AOK har talt med Dennis Knudsen om, hvilken rolle mad, mode og motion spiller i hans liv.

 

Det mener brugerne..

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register