Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

OZ Women

  • Foto: PR Foto: PR
Konceptet bag OZ, der har været kåret som Byens Bedste Kvindemode, er minimalisme i både interiør og udvalg. De store lokaler er holdt i en stram, næsten japansk inspireret stil i sort og hvid.

Det er ikke en tilfældighed, at tøjbutikken OZ Women på Østerbrogade i 2011 blev kåret af AOKs læsere om Byens Bedste Kvindemode.

Butikkens varesortiment består af tøj fra internationalt hædrede mærker som Stella McCartney, 3.1. Phillip Lim og flere andre, blandet op med hjemlige kendinge og alt det nye og spændende, der rører sig på markedet.

OZ har også et bredt udvalg af tilbehør som sko, undertøj fra 3.1. Phillip Lim, lækre tasker og fine smykker fra blandt andet Line&Jo.

Indehaverne Hanne Kjær og Carsten Udby henvender sig også til den mandlige del af befolkningen med en tilsvarende OZ herreafdeling længere nede af gaden.

Hvad: OZ Women
Hvor: Østerbrogade 116, København Ø.
Hvornår: Mandag til fredag fra klokken 11 til 18 og lørdag fra klokken 10 til 15.

Læs også: AOKs store guide til shopping på Østerbro

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.