Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 05/11/12

Officiel åbning af Københavns nye tilbehørsbutik til mænd

Tidspunkt

Lørdag 10. nov. 2012, kl 13:00

John Henric & friends

Store Kongensgade 42
1264 København K

Åbningstider

Man-fre 11-17:30
Lørdag 10-15

Kontakt

+4540254940
 

Butikstype

Accessories

Tøj til mænd

Tøjbutik

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Brugeromtale
Oprettet af: Mikkel Hansen 5. nov 2012

"I gamle dage var det den åndelige og videnskabelige mand, der gik med butterfly. Det var akademikerens og embedsmandens ikoniserede stilsymbol. I dag hvor krisen kradser er butterflyen mindre bling end og nærved et tegn på de gamle dyder. Manden pynter sig med gamle magtsymboler. Vi mænd har grebet til mølposen, for at finde løsninger frem der giver os et skær af intellekt og stil. John Henric & friends bliver en lækkerbisken for alle mænd med og uden magt",David K, Gentlemanish TV - youtube -modemand på TV 2

-også Nicolai Klingenberg fra My-pleasure.dk - har et par meninger om tidernes pynteiver:

Er der behov for en forretning (John Henric & friends) med så ensidigt et fokus på mænds pynt?
"Absolut - og det er ikke bare noget, jeg mener. Jeg får talrige henvendelser fra læsere, der vil vide, hvor man kan få selvbinder "fluer". Nettet er en ting, og det kan være praktisk til den erfarne "bow tie'er", men vil man have råd, hjælp og se sagerne, så er en forretning den absolut bedste løsning.

København, kan bryste sig af et ret fedt butiksudvalg: hvordan mener du JH&friends bidrager til cph's ry blandt metropole storbyshoppere?
"Som prikken over i'et - og som stedet, hvor man får det, de andre ikke lige har. Det er ingen skam, at de andre ikke ligger inde med et kæmpe udvalg, for der er i min verden stadig tale om et nicheprodukt, som kræver en nicheforretning, hvor man kan ose i et univers, der har fokus på netop nichen. Lad os da bare kalde forretningen for en hatteforretning anno 2012."

Vi har skruet op for ambitionsniveauet på mandens vegne, og satser på åbne en HELT NY og dejlig dedikeret tilbehørsbutik i Store Kongensgade 42 (ved siden af Sct Annæ Passagen).
Du er derfor inviteret til åbning onsdag d.7.11.12 kl13. Den officielle åbning er 10.11.12. kl 13:14

But why?:
Vi hylder, at tiderne med mænd, der ligner mænd er tilbage. Mænd, der går med hatte, stokke, tweed butterfly, galoscher.. Mlnd der tør skille sig ud fra det tæt på androgyne modebillede, som vi skitzo-nok -også er ret vilde med. Butterfly er et håndværk. Den skal bindes og det skal kunne foregå i søvne. Hvis du ikke kan binde idag, kan du det helt sikkert efter d.10.11.12 !

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register