Føj til favoritter Del Send
Shopping | 01/02/13

Nyt butikskoncept udstiller morgendagens designere

  • Foto: Iris Foto: Iris
Designers District i Larsbjørnsstræde i indre by fungerer som udstillingsvindue for spirende designere og giver kunderne mulighed for at gå på jagt i de nyeste designidéer.

Hvis du vil vide, hvad der bliver de nye tendenser inden for mode og interiørdesign, så læg vejen forbi Designers District i Larsbjørnsstræde 11 i indre by.

Butikken fungerer som en form for udstillingsvindue for spirende designere og viser de absolut nyeste tendenser. Selve konceptet fungerer i praksis således, at Designers District lader upcoming designere leje en plads i butikken, hvorved de kan få deres produkter vist frem uden større økonomiske udskrifter.

Læs også:

Idéen er udtænkt af designer og indehaver, Maria Lindemann.

- Designers District skal være butikken, hvor du altid kan finde de nyeste tendenser og trends. Det er ikke et kriterium, at man er uddannet fra en af designskolerne, men det er til gengæld et krav, at de designs, vi udstiller, har kant og pang. Jeg har en aftale med designerne om, at jeg får lov til at vælge, hvilke af deres designs der kommer ind i butikken, og hvilke, jeg ikke synes, passer ind. For altid at holde skarpheden arrangerer vi løbende møder med vores designere, hvor man kan dele ideer og inspirere hinanden, skriver Maria Lindemann i en pressemeddelelse.

Butikken er åben fra mandag til torsdag fra 11 til 18, fredag fra 11 til 19 og lørdag fra 12 til 17.

Hvad: Designers District
Hvor: Larsbjørnsstræde 11, København K.
Hvornår: Mandag til torsdag fra 11 til 18, fredag fra 11 til 19 og lørdag fra 12 til 17.