Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 16/02/12

Ny juvel i Store Kongensgade

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
En ny juvelerforretning sælger eksklusive smykker i Store Kongensgade. Bag butikken står parret Trine Mejlvang og David Arnby, der tilsammen har 20 års erfaring fra branchen.

Store Kongensgade har fået endnu en forretning i den mere stilfulde ende. Denne gang er det udbuddet af smykker, der har fået et eksklusivt boost. Det er sket, efter at Trine Mejlvang og David Arnby er gået sammen om at åbne juvelerforretningen Arnby & Mejlvang.

Tilsammen kan de to indehavere trække på mere end 20 års erfaring fra branchen, hvor de både har designet smykker og løst specialopgaver for private kunder.

Sådan bliver de ved fra den nye base i Store Kongensgade. Her sælger parret deres egne smykkekollektioner, men hjælper og rådgiver også, hvis et gammelt smykke skal have ny liv.

Endelig har forretningen et sortiment af nøje udvalgte, naturlige og altid ubehandlede perler og ædelsten, som parret omdanner til unikke smykker efter en tæt dialog med de interesserede kunder.

Hvad: Arnby & Mejlvang
Hvor: Store Kongensgade 118
Hvornår: Hverdage 11.00-17.30 og lørdage 11.00-14.00

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.