Føj til favoritter Del Send
Shopping | 22/10/12

Ny butik gør københavnerne lækrere

  • Foto: Ikke oplyst
Der er ingen undskyldninger for ikke at have et velplejet ydre, når du har besøgt Essence & Grooming i indre by.

...

Essence & Grooming er navnet på en ny butik i Gothersgade, der har sat sig for at forskønne de københavnske mænd og kvinder.

Butikken, der forhandler plejeprodukter til begge køn, er indrettet med inspiration fra de traditionelle britiske barbershops. Så selv om der står små krukker med cremer og dufte på hylderne skaber butikkens rustikt indrettede lokaler, klassiske barberprodukter og antikke møbler sammenlagt en stemning, der ikke skræmmer mændene væk.

De fleste af varerne til mænd i Essence & Grooming bliver hentet hjem fra England, og du finder blandt andet parfumer fra det engelske firma Anglia-Perfumery, klassisk barbergrej fra det det tyske mærke Mühle, samt hvad der ifølge butikken er verdens ældste cologne, Farina 1709, som blev fabrikeret første gang i Køln i 1709. Derudover kan mændene købe klassiske barbersæber og cremer.

Læs også:

Til kvinderne bliver produkterne hentet hjem fra både England, USA, Australien, Frankrig og Italien, og man kan blandt andet finde glaskrukker fra Bath House med cremer lavet af naturlige ekstrakter og olier. Ud over at forhandle produkter, man ikke finder andre steder i Danmark, har butikkens indehavere sat fokus på produkternes æstetik, så de ikke behøver at blive gemt væk i badeværelsesskabet ved siden af de stribede fra Matas.

Butikkens to indehavere er Karina Wegersleff og Marc Emanuelsen-Rune, der hver især har hentet inspiration til butikken under rejser i udlandet.

Hvad: Essence & Grooming
Hvor: Gothersgade 97, København K.
Hvornår: Mandag til fredag fra klokken 11 til 18 og lørdag fra 11 til 16.