Føj til favoritter Del Send
Shopping | 30/09/16

Nu åbner nyt loppesupermarked i København

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Spar penge, skån miljøet og find nye ting til dine poder.

Hvis du ikke orker at stå en dag på loppemarked eller sælge dine varer på Den Blå Avis, så kan du nu sælge dine varer i et helt nyt loppesupermarked i Valby.

Børneloppen hedder det, og her kan man sælge alt sit brugte børnetøj og udstyr uden at røre en finger.

Konceptet er simpelt.

Du lejer en stand for 200 kr. pr. uge,  stiller dine varer op og sætter udleverede prismærker med stregkoder på,  og så sælger personalet dine varer. Herefter kan du inkassere pengene minus 15 procent, som betales i kommission til butikken.

»Det er dyrt at have børn, og der er mange penge at spare på genbrug samtidigt med, at man skåner miljøet. Det appelerer til rigtig mange familier - højt som lavt. Der er jo ingen grund til, at vi allesammen går ud og køber en splinterny trehjulet cykel til vores små poder, når man kan købe en brugt i fin stand for under det halve,« fortæller Johanna Kiel Nielsen, der sammen med Sofie Brandt er folkene bag butikken.

I butikken findes et særligt område for mærkevarer og større sager såsom barnevogne og møbler. Det koster ikke noget at leje en plads i området for større ting - til gengæld betaler sælger 25 procent af fortjenesten i kommission til butikken.

Åbner med fest
Butikken åbner dørene d. 1. oktober 2016, og der er allerede masser af tøj og varer på hylderne. Størstedelen af de 250 stande er allerede udlejet. Åbningen fejres med gratis hjemmelavet is og kage samt sodavand. Der er i anledningen også opstillet en hoppeborg, hvor de yngste kan boltre sig.

Hvad: Børneloppen
Hvor: Gammel Køge Landevej 135, 2500 Valby.
Hvornår: Man-fre kl. 10-18. Lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 10-15