Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Notre Dame

  • Foto: PR Foto:
  • Foto: PR Foto:
  12  
Her er simpelt hen alt inden for køkkenting og brugskunst: Urtepotter, viskestykker, voksduge i metermål, tevarmere, krus, servietter, stearinlys, brevpapir og meget mere. Notre Dame er særligt stærk inden for italiensk fajance til fornuftige priser.

Det er fredag, det er fyraften og pludselig slår en ubehagelig tanke ned i dig. Du har glemt at købe gaven til moster Jyttes fødselsdag på søndag. Du er kort sagt på den. Indtil en venlig sjæl hvisker de to forløsende ord: Notre Dame. Hvis Notre Dame ikke har gaven til moster Jytte eller din veninde Sara, så findes den sandsynligvis ikke.

Sortiment

Her er simpelt hen alt inden for køkkenting og brugskunst. Og mere til. Her er urtepotter, viskestykker, gammeldags karklude, voksduge i metermål, tevarmere, krus, servietter, stearinlys, brevpapir, mapper, lamper, sæber, postkort, tasker, smykker, og vandkander i alle størrelser, farver og former.

Der er også stedet at gå hen hvis du vil have lyskæder og ved juletid er butikken spækket med julepynt af den nostalgiske og glimtende slags.

Notre Dame er også særligt stærk inden for italiensk fajance til fornuftige priser, bestik, dørslag, muskatjern og meget mere i rustfrist stål. Dåser er der også en del af. Dåser formet som sporvogne, dåser med James Dean eller dåser med malkekøer på.

Notre Dame har mærker som Broste, Bloomingville, House Doctor, Rosti, Nordal, Crabtree & Evelyn, Södahl, Reisenthal, Present Time, Pernille Corydon, Ib Laursen, Silkeborg Uldspinderi, Base 212, Linum og Notre Dames egne design. Notre Dame har også en webshop.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.