Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Notabene

  • Foto: PR Foto: PR
Her finder du sko, støvler og støvletter til kvinder. Meget af designet står butikken selv for, og da Notabene selv sørger for indkøb og import, kan du købe fodtøjet til konkurrencedygtige priser.
Hvis du mener, at fodtøj er et NB i din påklædning, er du enig med Notabenes indehaver Martin Friis. I den enkle butik, som er indrettet i en sober, nordisk minimalisme, finder du damesko, støvler og støvletter, som hovedsagelig er af italiensk eller spansk produktion.

Sortimentet
Notabene er altid et rigtig godt bud, hvis du skal have sko og støvler, der ikke gør dig en halv meter højere, men sørger for, at du bevarer jordforbindelsen. Butikken er med andre ord stedet at gå hen, hvis du vil have lækkert fodtøj med flad hæl, men der er efterhånden også kommet et pænt udvalg af stiletter, plateausko og deslignende til os, der ikke har noget imod at komme lidt op i højden

Uden mellemled
Meget af designet står Notabene selv for, og da forretningen sørger for indkøb og import uden om et mellemled, kan du købe fodtøjet til absolut konkurrencedygtige priser. Prisniveauet stiger straks, hvis du hellere vil have et par Marc Jacobs-sko eller sko af mærket Pura Lopez.

I efteråret 2010 åbnede Notabene også en webshop, så shoeaholics udenfor København også kan være med. Find den her.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.