Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 30/12/15

Norse Store Women

  • Foto: PR Foto: PR
Tidligere på året lancerede Norse Projects deres første tøjkollektion til kvinder, og nu slår de dørene op til en stor ny flagskibsbutik.

Københavnermærket Norse Projects, der blev grundlagt i 2004, er kendt for at lave cool herremode til de kvalitetsbevidste fyre.

Tidligere på året lancerede folkene bag Norse Projects deres første kvindekollektion AW15. I forlængelse af denn udvidelse af mærket slås dørene nu op for den første flagskibsbutik kun med kvindetøj.

Butikken er indtrettet med fokus på harmoni og skandinavisk minimalisme. Interiøret består af organiske og genanvendelige materialer, som lægger sig op af brandets grundværdier.

Den nye biks ligger på adressen Pilestræde 39 side om siden med Norse Projects' herretøjsbutik.

Ud over Norse Projects' egen kvindekollektion, sælges der blandt andet også mærker som Woman by Common Projects, Nike, Totême, Andersen-Andersen, Sunspel, Lemaire og Agger-Flachs.

Hvad: Norse Store Women's
Hvor: Pilestræde 39, København K
Hvornår: Åbnede den 17. december 2015

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.