Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 28/04/14

NORR

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Tøj, bolig-interiør, coffee table-books og accessories ligger side om side i den store NORR-butik i Pilestræde.

Den store livsstilsbutik i Pilestræde åbnede i 2009 og fører lækre mærker som Six Ames, Sneaky Fox, Dr. Denim, S'NOB de Noblesse, St-Martins og SUIT.

Tøjstilen spreder sig fra minimalistisk og klassisk til spraglende og finurlig afhængig af, hvilket brand du går på opdagelse i.

 

Der er tøj for både mænd og kvinder, men også skønhedsprodukter som lotion, parfume, spøjse coffee table-bøger, bolig-interiør og et stort udvalg af accessories som tasker, smykker og tørklæder.

At butikken mere er en livsstilsbutik end klassisk tøjbutik, kommer til udtryk lige så snart, du træder ind ad døren. Du bliver nemlig mødt af højt lounge-musik, og en fredag eftermiddag eller aften kan du støde ind i et fashion-event i butikken, der indimellem har besøg af en dj.

Juicebaren Frankly Market befinder sig for enden af butikken, så hvis du er helt bombet efter en intens shoppetur, kan du dejse om i en af sofaerne med en juice og en salat.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.