Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 17/01/13

Normann Copenhagens børneafdeling

  • Normann Copenhagens butik på Østerbro. Foto: Normann Copenhagen PRNormann Copenhagens butik på Østerbro. Foto: Normann Copenhagen PR
Denne lille børneafdeling i den mastodontiske butik på Østerbro, er en sand perle af nøje udvalgte legesager, bøger, nips og ikke mindst eksklusivt børnetøj.


Når Normann Copenhagen køber ind til deres børneafdeling i den 1700 m2 store multikonceptbutik, tænker de ikke praktisk, men udelukkende i, hvad de synes om.

Dette er en usædvanlig fremgangsmåde i forhold til andre børnetøjsbutikker, der skal tænke i at have sparkedragter i alle farver, undertøj, huer om vinteren, sommerhatte om sommeren osv.

“For os er det tidens trends, der er vigtige,” siger indkøber i børneafdelingen Signe Pedersen og fortsætter: “Forrige år købte vi f.eks. 200 balletskørter hjem udelukkende fordi, at vi var vilde med dem. Vi dækker ikke alle behov en kunde har til sit barns garderobe, men tilbyder det “ekstra”.”

Afdelingens udvalg i børnetøjsmærker udstråler da også en kreativ, men selektiv tilgang til børnetøj. På bøjlerne hænger mærkerne Mini Rodini, Little Remix, Mads Nørgaard, Soft Gallery, Acne, Mar Mar, Gro, Katvig, Milibe og Bobo Choses, der alle er mærker kendt for høj kvalitet og et ekstra touch.

Ud over børnetøj til børn i alderen fra 0-14 år, har børneafdelingen et større udvalg af legetøj og interiør til børneværelset. F.eks. humoristisk legetøjsmad i bløde materialer, smukt illustrerede malebøger, tumlemøbler fra Bobles, tæpper fra HAY, Muumi-børneservice fra Iittalla og meget mere.

Som kunde vil man opleve, at der altid er noget nyt at finde i afdelingen - der er nemlig stor udskiftning, da indkøberne løbende fornyer udvalget med små, ukendte mærker, de falder over og falder for. Dog er udvalget af børnetøjsmærker nogenlunde fast.

Men tøj, legetøj og interiør er ikke det eneste Normann Copenhagens børneafdeling har at byde på. Her er også et lille eksklusivt udvalg af børnemøbler til den kræsne forælder.

Så er man på udkig efter en seng, et puslebord eller måske en barnestol, der ikke er de sædvanlige modeller, som alle har, kan du være heldig at finde det helt rigtige her.

Hvad: Normann Copenhagen - børneafdeling
Hvor: Østerbrogade 70, København Ø
Hvornår: mandag - fredag: 10-18, lørdag: 10-16

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.