Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 20/09/16

Normann Copenhagen

  • Foto: Normann Copenhagen Foto: Normann Copenhagen jeppe søren
1700 kvadratmeter design. Så kort kan det siges om Normann Copenhagen, der i det gamle Triangel Teater på Østerbrogade forsyner københavnerne med møbler, designertøj og interiør.

Normann Copenhagen har i september 2016  slået dørene op til et helt nyt univers. Efter en gennemgribende renovering fremnstår butikken i dag nærmest som en stor kunstinstallation, der fremhæver det danske design på allerbedste vis.

Se billederne fra Normann Copenhagen her

Triangel Teater lukkede i 1979, og det er ikke mange filmvibes man får i rummet i dag. Butikkens nye design er sammensat af børstet stål, livlig terrazzo og vilde farvekombinationer.

Den nye kombinerede flagship store og showroom er et stilrent og moderne komcept, hvor intet er overladt til tilfældighederne. 

»Vi vil gerne give besøgende følelsen af at bevæge sig rundt i en kunstinstallation. Vi har leget med kontrasten mellem det varme og det kolde i et nutidigt interiørbillede, der er skabt med respekt for nogle meget bevaringsværdige lokaler«, fortæller designer Hans Hornemann, der sammen med Normann Copenhagens brand manager Britt Bonnesen har konceptudviklet og tegnet det nye showroom.

Stilen er rå og industriel med et kontrastfyldt miks af materialer. Epoxy, stål, spejlglas og farvet akryl mødes af mere organiske elementer, som bløde tæpper og changerende terrazzo. Den gamle biografs oprindelige klassicistiske detaljer er nænsomt restaureret, og stukkatur og relieffer træder nu smukt frem i kontrast til et smaragdgrønt loft og østersgrå vægge.

Showroomet er inddelt i fire forskellige zoner, Hall, Stage, Ballroom og Gallery, som sender den besøgende på en inspirerende opdagelsesrejse i Normann Copenhagens univers.

Hvad: Normann Copenhagen
Hvor: Østerbrogade 70, København Ø.
Hvornår: Mandag til fredag fra klokken 10 til 18 og lørdag fra klokken 10 til 16.

Læs også: AOKs store guide til shopping på Østerbro

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.