Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 02/09/18

Norh låsesmed & låseservice Østerbro

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Nicolai Silver 2. sep 2018
Senest redigeret af Nicolai Silver 13. sep 2018

Vi er en lokal låsesmed med låseservice, Østerbro
Hvis du står og mangler en autoriseret låsesmed på Østerbro, så har vi en ansat låsesmed nær dig, oftest ikke flere end 30 minutter væk fra dig. Norh låseservice & låsesmeds hovedkontor, er ved Palægade og vi har kontor med låsesmeds værksted nær Østerbrogade. Det betyder at Norh´s låsesmede oftest er meget tæt på dig og vil kunne være hurtigt ude når det opstår et akut behov for en låsesmed eller låseservice på Østerbro med omegn, hvis vi er heldige så er vi ude hos dig allerede indenfor små 15 minutter. At ringe til vores vagttelefon på 22 22 28 68, er altid den hurtigste måde at få kontakt med os, vi har en låsesmed Østerbro tilgængelig 24/7, også i weekenden og selve nytårsaften. Norh ansatte låsesmed Østerbro er selv klar på at rykke ud, eller få anden nærmeste låsesmed på Norh tilgængelig, så at du kan få den hurtigste akutte låseservice. Hvis du ringer til os vil vi også kunne give dig en pris, det vil være nemmere at være specifik om det er en almindelig opgave. Vi beder ofte om at sende nogle billeder, hvis du er i nærheden af det arbejde du ønsker en låsesmed til.

Glade kunder er altid vores højeste mål på låsesmed Østerbro
Norh låseservice & låsesmed Østerbro, har tydelige værdier om hvordan vi skal møde dig ude i København, det vigtigste for os er at alle vores kunder og dig føler dig helt tryg, når i ringer til os og beder om en opgave, låsesmedene på Østerbro arbejder altid for at opnå en maksimal kundetilfredshed, det gir os så meget tilbage, når i er glade og man kan tydeligt se på vores Google og Facebook side, at vores tidligere kunder har vurderet os rigtigt meget . På Google har vi et gennemsnit på 5.0 og ca. 250 anmeldelser og på Facebook har vi et gennemsnit på 4.9 på 240 anmeldelser, dette er vi meget stolte over og vi forsætter at stræbe dagligt for at leve op til denne succes og leverer en pålidelig og kvalitetsrig service til dig og alle vores kunder når de har mest brug for det, specielt efter et uheld. Derfor mener vi at vores låsesmed Østerbro burde være dit selvfølgelige valg på Østerbro.

I kan læse mere om os og vores sikkerheds virksomhed på www.norh.eu/laasesmed-oesterbro , her kan i også nemt komme i kontakt med os.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.