Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 10/08/18

NORH låsesmed København

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Nicolai Silver 10. aug 2018
Senest redigeret af Nicolai Silver 2. sep 2018

Din sikkerhed - Vores ansvar

http://www.norh.eu

Er du låst ude, eller driller låsen - ring til os i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Vores team har 35 år erfarenhed og arbejder med alt indenfor el og låse, vores ekspertise er dog indenfor sikkerhed.

Vi ønsker at drive vores låsesmed og elektriker virksomhed gennem medarbejder der er glade og stole overfor sit arbejde og har lysten fra hjertet af, at give dig den bedste og mest ærlige service på markedet indenfor låsesmedsbranchen. Vores personale skal udvikles i takt med tidens krav og derfor årligt få de seneste kurser der tilbydes indenfor sikkerhedsbranchen.

Norh låsesmed er en virksomhed som vi ønsker at drive på elementer så som motivation, tillid, respekt, kundepleje, service udover det almindelige er i fokus altid.
Professionalisme og engagement
Udøver menneskeligt fokus på dig som kunde og samarbejdspartnere, ønsker vi at professionalisme skinner igennem alt, hvad vi foretager os, både intern i Norh låsesmed og i forhold til vores omverden.

Vi bestræber efter at levere et praktisk produkt og service indenfor en låsesmeds fag til konkurrencekraftige priser med professionalisme og engagement i forhold til enhver konkret situation.

Hvor lang tid tager det før at hjælpen kommer frem?

København er en stor by med adskillige hushold og virksomheder, lige meget hvorhenne i København du bor, eller hvorhenne din virksomhed i København holder til og i hvilket omfang dit behov er af en dygtig låsesmed, så vil vi praktisk talt kunne tilgodese dit behov, vi har afdelinger på Amager, Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, Valby, Rødovre og Albertslund, og derfor kort rækkevidde I hele Storkøbenhavn, det plejer sjælden at tage længere tid end 20-30 minutter før vores låsesmed er fremme der hvor du er.

I de allerfleste tilfælde tager det kun 20 minutter afhængighed på hvor i København opgaven skal løses, tidspunkt på døgnet i forhold til trafikken og hvor langt fra den er fra en af vores låsesmede der er på arbejde i Københavns området. Norh låsesmed bestræber altid efter at være hos dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Vi kæmper med glæde for at give dig den bedste faglige service

Behovet af låsesmed er bredt og vi er klare på at hjælpe i alle situationer. Vi på Norh og vores låsesmed afdelinger i København har prøvet det meste indenfor låsesmeds verden, alt fra at fiske op nøgler i kloakkerne til at fremtidssikre butikker på strøget i København så de står klar og stærkt imod indbrud.

Vores erfaringer er langt mange og det får man specielt mange ud af som låsesmed i København, der Københavner pulsen på var dag hele året rundt, det findes ingen opgave mærkelig eller svær nok for os. Vi står alle klar og kæmper med oprejst pande for at hjælpe dig med hvad end nu dit behov af låsesmed skulle være.

En anden fordel med at vælge Norh, er at vi har et og samme vagtnummer til alle vores afdelinger, det vil sige elektriker, overvågning, vagt og låsesmed m.fl. på et og samme nummer. Det synes vi er god service, då det gør det nemmere for alle vores kunder.

Har du andre spørgsmål til vores låsesmed og elektriker?

Hos Norh låsesmed oplever vi at det kommer mange spørgsmål fra vores kunder i København områder, vi forstår at det kan være svært at finde rundt i alle informationer i en stor by som København,
med mange udbyder indenfor låsesmedsfaget, det er også forståeligt når det har med sikkerhed at gøre.
Det sker ca. 30.000 indbrud hvert år i Danmark. At opleve et indbrud er for de fleste en traumatisk oplevelse, hos Norh vil vi gøre vores bedste for at sikre dig og dit hjem, og sørge for at du har fuldkomment styr på din sikkerhed, vi vil sætte dig ind i hvilke låse som er sikre og hvilke varianter der er forsikring godkende i forhold til den klassiske indboforsikring, hvis du en dag bliver en del af den uheldige statistik.

Norh låsesmed i København glæder os til hjælpe dig så at det skal blive så nemt og smertefrit for dig som muligt i en uheldig situation som det mange ganger drejer som om når behovet for låsesmed trænger sig på.

Vi er altid til at snakke med og vi går lige så meget op i at fortælle hvad der skal ske som fx en tandlæge gør, du skal vide og føle at du er godt sikret hos os. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen at kontakte en af vores låsesmede i København.

Priser låsesmed København

Det behøver ikke altid være en dyr historie at ringe til en låsesmed i København.
Mange låsesmede mener at det nyeste og dyreste er det bedste og sikreste, sådan behøver det ikke altid være, nogle ganger er det rigeligt med fx en omkodning. En omkodning af lås er ikke nogen tidkrævende opgave når man kender rutinen.
Det er dog en meget finmekanisk opgave når en omkodning skal ske og kan derfor kun laves af fagligt uddannede låsesmede.

Ellers er noget som kan klares på mindre end en dag, eller nogle timer hvis det er akut. Hos Norh låsesmed København udarbejder vi altid tilbud uden at det behøver koste dig noget, vi bestræber altid for at gøre det så billigt og så godt som mulig for vores kunder.

Har du spørgsmål omkring priser, vil vores låsesmed i København give tilbud på diverse opgaver og hjælpe med at svare på spørgsmål omkring låsesmeds arbejde og en låsesmeds håndværk i København området.
Vi vil også hurtigt kunne pris matche eventuelle tilbud du har fået fra andre låsesmede i København området.

Vi svarer på spørgsmål og tager i mod samtaler hele døgnet på 22 22 28 68 og du kan skrive et mail til nisl@norh.eu, vi vil vende tilbage til dig så snart vi får tid.

6 års garanti

For at forsikre os at du er tilfreds, og forbliver det så har vi også 6 års garanti på alle vores tjenester. I kan derfor altid ringe os i gen og i gen, hvis det skulde opstå noget fremover. Vi vil selvfølgelig løse eventuelle problem, og belaste vores kunden mindst muligt, vi vil derfor møde op hos jer, når det passer jer bedst.

Du finder mere info om os på www.norh.eu.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.