Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 02/09/18

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Brugeromtale
Oprettet af: Nicolai Silver 2. sep 2018
Senest redigeret af Nicolai Silver 4. sep 2018

Låsesmed Nørrebro

http://www.norh.eu/laasesmed-noerrebro/

Hvor finder du Norh låsesmed og låseservice Nørrebro?
Låsesmeden ved Nørrebro dækker lokalt hele Nørrebro, København NV, Emdrup, Gladsaxe, Søborg & Kongens Lyngby. Vores ansatte låsesmede, elektriker og autolåsesmede i Nørrebro har altid været på de seneste uddannelser indenfor sikkerhed og de har mange års erfaring om sikring af hjem og lokaler, og kender også godt til det behov som det er i en til stor del socialt udsat bydel som Nørrebro.
Sammen har Vores låsesmede i København mere end 35 års erfaringer, indenfor mange forskellige ansvars område. Du kan derfor roligt ringe til os og sætte din lid til os når du har brug for en låsesmed, f.eks. har du mistet dine nøgle eller så skal du udskifte din lås. Norh låsesmed Nørrebro, kommer altid så hurtigt har mulighed for det, og vi går ikke før du er tilfreds.

Dele af Nørrebro, stemplet som ghetto
Selve indre Nørrebro er en bydel med en indre pulserende tempo, men flere andre dele af Nørrebro er præget af en del problemer så som høj arbejdsløshed og høj kriminalitet. Området Mjølnerparken er f.eks. på regeringens liste over ghettoer i København by. Nørrebro er også en del af København som er i en rivende udvikling med nye metro stationer på vej, rigt kulturliv, og mange mennesker på Nørrebro som brænder også for sin bydel os dennes udvikling. Det er i forvejen et meget stort sving på bydeler i København og i Danmark, i forhold til hvor stor sandsynligheden faktisk er på at blive ramt ud af noget type af indbrud eller tyveri, to bydele i København nemlig indre og ydre Nørrebro, er antallet af anmeldte indbrud gået ned helt op til 70 procent på kun nogle få år, fra 2010 til 2015. På ydre Nørrebro er sket et meget stort fald fra 613 anmeldelser på indbrud til 115. Hvilket er smukt når man tænkere orde ligt efter. Det er hårdt arbejde der ligger bag resultatet med nabohjælp og mere tænk omkring hvad der kan ske er grunden til resultater. “Det er glædeligt, at antallet af indbrud er faldet. Men det er ikke lige med, at vi skal hvile og gå tilbage. Vi skal blive ved med vores indsats, fordi pludselig kan komme en ny udvikling i indbruds mønstret, som vi ikke opdager i tid. Derfor skal vi fortsætte vores indsats” siger overborgmester i Københavns Kommune, Frank i 2016.
På vores låsesmed i Nørrebro hjælper vi dig på vej i alle situationer som kan komme frem, der en låsesmeds ekspertise kan bruges, vi laver alt fra enkel oplukning hvis du smækket dig ude til at sikre dit hjem og forebygge indbrud samt DNA-mærke diverse genstande.

Norh er en låsesmed som tilbyder låseservice, vi er i hjertet af København

Forebyg indbrud i dit hjem, Norh låsesmed Nørrebro hjælper dig med stor glæde.
Som låsesmed i stor København kender vi at det oftest er små middel der skal til for at hjælpe med at undgå indbrud, en ekstra eller en ny lås på døren eller en opdateret dørkarm omkring din dør kan mange ganger være det som afgør om tyven beslutter sig for at lave et indbrud hos dig eller hos naboen, og vælger anden dør/bolig end din. Vores låsesmed på Nørrebro kender dette område rigtigt godt. Låsesmeden ved også et par ting du selv kan gøre som privat person eller erhvervsdrivende for at forbedre dine muligheder til at slippe fri fra et potentielt indbrud.
Det bedste du kan gøre er at tage en god kig på dine omgivelser, Prøv at kigge på din bolig med en indbrudstyvs øjne, hvad skulle du gå efter hvis du var en indbrudstyv? Din dør eller den ved siden af, fx er det en alarmskilt på døren ved siden af men ikke på din dør, eller måske har i helt enkelt samme forudsætninger, då vil nok mulighederne være li så stor en af jeres lejligheder bliver ramt.

Har du købt ny bolig? Så er det nogle ting du skal tage stilling til omkring dine låse.
En anden ting der er også er vigtigt at tænke over hvis du lige har flyttet ind i et lejemål eller købt et hus eller lokaler, du kan nemlig ikke være sikker på hvor mange som har adgang til en kopi af dine nøgle. Det er det en rigtigt god idé at sætte en at lave en omkodning på din dør eller skifte låsen ud. Hvis din nøgle i forvejen har et rundt hoved, så er det nok en serie 500, som du har installeret, her vil låsesmeden på Nørrebro altid anbefale at udskifte låsen til en med bedre sikkerhed, en serie 500 kan dirkes op på meget kort tid af en dygtig kriminel. En serie 500, er heller ikke godkendt af de fleste danske forsikringsselskaber hvis uheldet skulle komme til dig, døre og vinduer skal altid være godt lukkede til for at din forsikring skal dække.

Norh låseservice Nørrebro, værksted og kontor som dækker Nørrebro, lokalerne er tæt ved Nørreport st. København K
Oftest er vores låsesmede ude og kører rundt på låsesmeds opgaver i områderne i Nørrebro og omegn, Søborg og Tagensvej, under dagstimerne, derfor er vi oftest små få minutter væk fra dig når det er brug for en dygtig låsesmed. Der er mange gange tale om en oplukning, det vil sige at du eller en anden kunde har været uheldige med at have låst sig selv sig ude, når det brug for en akut hjælp på den måde, er typisk oplukning et højtest på vores prioriteringsliste, det går oftest hurtigt at lave en opluknning, det vil ca. kun tage ca. 20 minutter at få det hele afklaret.

Norh låsesmed Nørrebro priser
Hvis du ønsker tilbud på en klassisk låsesmeds opgave på Nørrebro, så er du velkommen at ringe til vores døgnvagt 24/7, ved telefonen har vi altid en kompetent låsesmed redo til at hjælpe dig med dit låsesmeds problem. De låsesmed priser Nørrebro som er i Nørrebro, varierer på hvad det er der skal laves, vi har priser fra 295;-. Men hvis du er klar til at sende os billeder på dit opgave, vil vi oftest kunne give en præcist prisoplysning til dig, os ud over telefon. For private kunder er det vi aftaler altid inklusive det hele beløb. Det er dog vigtigt at du melder tydeligt uf med at sige dine ønsker, hvis det er nogle specielle sådanne fx at du ønsker en høj sikkerheds niveau på låsen, eller hvis du ønsker et designer håndtag til din yderdør, og ikke kun standard. Låsesmeden Nørrebro prøver vi altid at spørge ind så meget vi kan for at undgå misforståelser og informere jer om hvilke muligheder i har.

Produkter og servicer som låsesmed og låseservice Nørrebro tilbyder. Norh låsesmede i Nørrebro leverer og monterer altid forsikringsgodkendte produkter , som tidligere skrevet, kan man ikke se at det været indbrud så dækker din forsikring ikke alle gange, serie 500 er ikke nok og kan åbnes af tyven på nogle få minutter med et dirke værktøj uden at lave nogen skade på din lås, her er det svært at bevise at det været et indbrud og at du ikke bare har glemt at låse din dør. Vores låsesmede på Nørrebro leverer låse men også tyverialarmer, installerer sikkerheds døre og videoovervågning efter lige præcist dine tanker og dit behov. Vi leverer ikke kun et produkt uden også en service med smil der hvor vi informerer i detajler om hvad der kan ske efter din budget og dine ønsker. Vi kommer derefter frem sammen med dig om hvad der skal ske og tager fat i opgaven derefter.

Autolåsesmed Nørrebro
Til din info, så har vi også en ansat låsesmed til biler på Nørrebro med låsesmed bil som fokusopgave. Vores låsesmed bil er fuldt uddannet mekaniker med en speciale indenfor biloplukninger, og vil kunne åbne langt de fleste mærken på biler, uden at risikere at lave en skade. Du er også velkommen at ringe til Norh låseservice & låsesmed når bilnøglen er blevet smækket inde, eller blevet væk. Det nyeste tiltag for Norh låsesmed Nørrebro er at vi også i denne bydel, kan levere og lave bilnøgler, det gør vi også i weekenden.

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro har også døgnvagt og mødes altid nemmest på telefon 22 22 28 68 hele døgnet, der sidder altid en låsesmed frisk på og klar til at tage imod opkald og svare alt omkring låsesmed priser Nørrebro og autolåsesmeds faget. Låsesmederne vil også være tilgængelig for dig til at rykke ud på akutte opgaver, når behovet kommer frem, nu nu nu..!

Vi har 6 års garanti
For at sikre os at du er 100% glad for det du fået, og føler dig tryg også i fremtiden så har vi også 6 års garanti på alle vores almindelige services og produkter. Du kan derfor altid ringe igen og igen, hvis det skulde opstå nogle drillerier i fremtiden.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?
Skriv eller ring til os – vi udarbejder og giver rigtig gerne et gratis tilbud!

http://www.norh.eu/laasesmed-noerrebro/

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.