Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 26/10/12

Nørgaard

  • Foto: Dennis Lehmann Foto: Dennis Lehmann
Nørgaards modeimperium på Amagertorv udvider med en ny afdeling og samler butikkerne på Strøget i ét hus.

Ved Storkespringvandet i hjertet af København står det nørgaardske navn både på skødet på Café Europa 1989 og på de tre butikker, som designeren Mads Nørgaard står i spidsen for.

Nu bliver de tre butikker forenet i ét hus, der får navnet Nørgaard, mens der også udvides med en ny afdeling, nemlig Mads Nørgaards pigekollektion. Butikkerne kommer fortsat til at fremstå som selvstændigt eksisterende afdelinger, der står for deres egen præsentation af modehuset.

I den nye Nørgaard vil du kunne finde nye mærker, magasiner, accessories og designsamarbejder, så husets egne mærker fortsat vil indgå i et stort miks med internationale designernavne, udvalgt vintagetøj og basistøj.

Nørgaard forhandler Carven, Theyskens Theory, Acne, Comme des Garcons, Gosha Rubchinskiy, Carhartt, Smedley, Mads Nørgaard, Lee, Skargorn, Nørgaard på Strøget Made in Denmark, Rag and Bone, Henrik Vibskov, Stine Goya, WoodWood, SLVR, Adidas, Loved Ones, Aspesi Uomo og masser af accessories.

Nørgaard åbner den 1. november 2012 med et samarbejde med Acne.

Læs også: AOKs interview med designeren Mads Nørgaard

Hvad: Nørgaard
Hvor: Amagertorv 13-15, København K.
Hvornår:
Åbner 1. november

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.