Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Museums Kopi Smykker

Museums Kopi Smykker

Lyngby Storcenter Butik 69
2800 Kongens Lyngby

Åbningstider

man-tor 10:00-18:00, fre 10:00-19:00, lør 10:00-14:00

Kontakt

33 32 76 72
 

 

 

 

Her kan du blive ejer af Thors Hammer, et Odin vedhæng, Jelling bægeret eller den første danske mønt fra Hedeby, alt sammen som kopi. Butikken fremstiller autentiske kopier af smykker fra oldtiden, hovedsagelig fra de Skandinaviske lande.
I Museums Kopi Smykker kan du blive ejer af Thors Hammer i forskellige varianter, Et Odin vedhæng, Jelling bægeret eller den første danske mønt fra Hedeby, som kopi. Museums Kopi Smykker fremstiller autentiske kopier af smykker fra oldtiden, hovedsagelig fra de Skandinaviske lande, men også fund der stammer fra England, Tyskland, Holland og de Baltiske lande. Smykkerne bliver genskabt i de metaller som oprindeligt blev anvendt, bronze, sterling sølv, forgyldt sølv, 8 og 14 karat guld og guldsmedene anvender samme teknik som for flere tusinde år siden for at sikre at udseende og kvalitet svarer til det oprindelige smykke. Hvert enkelt smykke fra Museums Kopi Smykker ledsages af en ekspertise med forklaring og oplysning om alder og findested.

Mille Bjerre Petersen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.